szaco.pl Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Niestety, muszę wymienić drzwi tylne, znalazłem nawet idealne na ALL.. ale trochę nie wiem jak zabrać się do wymiany. Jest tam bolec, którego nie wiem jak wybić. Wymieniał ktoś może drzwi tylne? Jakieś wskazówki? HELP:)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Ja wymieniałem, dokładnie tak jak piszesz, trzeba zdjąć zabezpieczenie z bolca na zawiasie i go wybić. Na początek tyle ile możesz młotkiem, a potem jakimś cieńszym punktakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.slaby Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Nie zapomnij odpiąć kostkę z przewodami. a potem jakimś cieńszym punktakiem. ja bym wziął jakieś szczypce, przytrzymał nimi bolec od dołu i wybił (tak widziałem). No i lepiej ,żeby ktoś przytrzymał drzwi, tak do pewności, żeby nie podrapać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaco.pl Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Dzięki Panowie za porady. Rzeczywiście tam jest spinka na tym bolcu, damy radę. Jak będę wymieniał strzelę foty, może komuś się przyda. Pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 na pewno się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meg01 Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 (edytowane) Witam Posiadam Megane1 po lifcie, sedan (classic), silnik 1.4 16V lpg. Przymierzam się do wymiany drzwi, tylko nie wiem od czego zacząć i w sumie jak się za to zabrać. Chciałem trochę zaoszczędzić więc zamówiłem drzwi i we własnym zakresie chciałbym to zrobić. Może ktoś posiada film lub jakieś uwagi to chętnie się zapoznam z lekturą. Z góry dziękuje Edytowane 27 Października 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxi7 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 które drzwi wymieniasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi