husar.pl Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 witam wszystkich!!! mam pytanie i problem z moja meganka. od pewnego czasu,gdy jade trzesie mi kierownica i sciaga auto na lewa strone,co moze byc przyczyna tego i czy moge to sam naprawic,czy raczej musze do warsztatu. z gory dziekuje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_AxA_ Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 przyczyn może być wiele od różnicy ciśnienia w oponach aż po skrzywioną belkę lub macpherson musiałbyś określić czy nie wpadłeś w jakąś wielką dziurę ostatnio (o co nietrudno po tej cenzura zimie) i napisz czy podejżewasz przednie koło czy tylne?? Na forum wysławiamy się cenzuralnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelon Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 no to powiem tak :D miałem niedawno podobnie jak Ty i przyczyna okazał się padnięty amortyzator :D kierownica czasem mi dość drżała i ściągało mnie przy ruszaniu w prawo a przy hamowaniu w lewo a po wymianie amorków przód wszystko okazało się ok :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi