wopa Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Ostatnio wsadzałem dokument za podszybie szyby przedniej na dole od wewnątrz auta. I byłem trochę zdziwiony. Otóż w miejscu gdzie na dole kończy się przednia szyba jest wzdłuż całej szyby jakiś pasek uszczelki czy raczej gumy. Jak go silniej dotknąłem to się zaczął kruszyć w pył. Nie wiem czy jest to sparciała guma czy tak macie też. I co z tym zrobić. Wiem że najlepiej tego nie dotykać i po sprawie. Ale mam identyfikator i muszę go gdzieś włożyć. A jak każde włożenie powodować będzie kolejne wytarcie, to po pewnym czasie będzie dziura. Sprawdźcie jak u was jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Jak treść tego posta ma się do tematu jaki zapodałeś W moim się nic nie kruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wopa Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 do tematu jaki zapodałeś Nic innego jako temat nie wymyśliłem. A w ogóle to chciałbym by napisał ktoś kto ma 1.9 dci dokładnie kombi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lapa Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Bez różnicy czy kombi czy 5d - tam między szybą a deską jest taka gąbka. Trochę dziwne że sie kruszy, ale cóż... w jeździe nie przeszkadza. Nie grzeb tam a będzie dobrze ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Dokładnie u mnie rowniez jest gąbka, która po kilku latach traci swe właściwości i kruszy się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wopa Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 traci swe właściwości i kruszy się. to co mozna zrobić? to jest wymienialne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 wczoraj wymianiałem szybę czołową i przyglądając się temu bez szyby to wątpię aby szło wymienić tą gąbeczkę bez jej wyciągania, ale to tylko na moje oko (amatorskie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi