JaYo^ Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 No ja nie posiadam nawigacji, a Radio by Arkamys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeking Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 posiadam N97 i wszystko śmiga bez problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomaskce Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 u mnie Nokia e63 tez sie sprawuje bezproblemowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaYo^ Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Może to być wina softu, czy jak? Jechać z tym do ASO ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 JaYo^, mam tak jak ty ze N97 mini ze swoimi sluchawkami (E52 i E75) - non stop nie słyszy mnie rozmowca (ja slysze dobrze i wyraźnie) oraz mam zwiechy (nr prywatny również) - ogolnie tragedia... Może ty jakoś rozwiązałeś już swoj problem? update 2010-12-23: a więc zakupiłem nową słuchawkę - N8 i jest jak bylo - non stop kłopoty i ciagłe: N8 jest podłączone, n8 zostało odłączone, n8 jest podłączone n8 jest odłączone... i tak co minute prawie - ma ktoś jakis pomysł?? a może korzysta ktoś z tych telefonów (e75, e52, n8) i u niego jest wszytsko ok?? (wtedy reklamowałbym radio)?? Czy wersja oprogramowania Bt moze miec na to jakiś wpływ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrysm Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 A tak z ciekawości - próbował ktoś z jakimś telefonem na Androidzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 tak ja :-P SE X10 - zero problemów - tak samo zreszta jak Samsung i8000/Omnia II na WM, Samsung Wave z Bada... tylko ta Nokia z Symbianem :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrysm Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 To mnie uspokoiłeś :) Z tego jak i wielu innych powodów i doświadczeń Symbiana nigdy mieć już nie będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomaskce Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ja posiadam Nokia e63 na Symbianie i nie mam z polaczeniem bluetooth w radiu zadnych problemow, rozmowy nic nie przerywa, polaczenie stale. Ksiazka telefonu rowniez osiagalna z poziomu radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 hmmm... a mozesz mi powiedziec jaka masz wersje radia, jego softu i bt?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomaskce Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 a gdzie znajde takie info ? :) Radio to classic z bluetoothem, cos takiego: http://allegro.pl/radio-renault-megane-iii-i1340532444.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolkos Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 A tak z ciekawości - próbował ktoś z jakimś telefonem na Androidzie? HTC Desire, Android 2.2 Działa bez zarzutu, kontakty się kopiują, dzwonić też się da :) PS. polecam ten telefon jest rewelacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 tak więc problem jest znany szerszej grupie użytkowników telefonów jak i Renault (cytat z ich strony): "Why does my telephone disconnect and reconnect itself to the system from time to time when I am driving my vehicle?" "Some telephones have standby or energy-saving functions that operate in Bluetooth mode. These functions may cause inadvertent disconnection when used with the multimedia system. For optimum and safe use of the multimedia system we advise you to deactivate these functions. For details on how to do this, please refer to the instructions manual for your telephone." Tyle że jak dla mnie nic to nie wnosi... Niby wszystko mam wyłączone (stworzyłem sobie nawet osobny profil) a telefon jak rozłączało tak rozłącza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 athlon64x4, A ustawiłeś w telefonie coby automatycznie danymi się wymieniał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 a co przez to rozumiesz?? Zdalny tryb SIM? Książka jest w samochodzie więc chyba coś tam sobie wymienia :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi