Tygrys-Allegro Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Witam serdecznie Panowie mam pytanie jak zamontować sietkę grodziową do SCENICa II Kupiłem auto a razem z autem siatkę grodziową nigdy nie miałem potrzeby jej montować ale ostatno zachciało mi się sprawdzić jak będzie mój SCENIC wyglądał z tą siatką i co się okazuje mam w podsufitówce zaślepione otwory - otwieram a tam nic nie ma jedynie jakiś małe prostokatne otwory, i metalowy element siatki nie pasuje do nich , wygląda na to jakby brakowało jakiegoś mocowania - czy trzeba dokupić jakieś mocowanie aby zamontować siatkę w tym otworze ? jak można zamontować siatkę ??? , a jesli trzeba dokupić jakieś elemanty proszę o informacje jaki oraz proszę napisać ile mniej więcej taka część mogłaby kosztować i gdzie można ja kupić ? Z góry dziękuję Pozdrawiam T-A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrzan49 Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Pewnie tylko w ASO lub na szrotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrys-Allegro Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 No tak tylko co to jest za element jak się to nazywa i wygląda - podpytałbym tych co handluję na allegro ale nie wiem jak to określić - a może jest to jakiś stały element a ja poprostu tego nie mam i tyle - siatka bezużyteczna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Misio. Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 no i kolega sobie z tematem nie poradził :-( i sprzedał siatkę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 wiecie jak przeczytałem temat na prędkości ? : "Siatka ogrodzeniowa SCENIC II - jak zamontować " :) :) :) :) , myśl (w stylu "ludzi to już pogięło") przemieszała krew w mózgu i za drugim razem już było ze zrozumieniem :) :) ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi