polemnik Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Cześć. Zmieniałem silnik, na identyczny: 1.4energy 8V ze skrzynią. Półośki zostały moje stare. Teraz samochód dziwnie jakby delikatnie szarpie do przodu jak się przyśpiesza, a raczej wibruje, cała podłoga i drążek zmiany biegów. Co to może byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucaseso Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Poduszka ? Stawiam na poduszkę silnika albo skrzyni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polemnik Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 kurcze nie wiem co jest, jak jade na luzie wszystko ok, jak przyśpieszam, straszne wibracje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 polemnik, Sprawdź te poduchy a potem pisz, że nie wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polemnik Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 z tymże, jak je sprawdzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 polemnik, Poszukaj na forum - już opisano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polemnik Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 poduszki są całe, nie popękane.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarqk20 Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Nie musi być popękana po prostu guma nie spełnia już swoich właściwości i jest już słaba Też obstawiam że poduszka łącząca silnik ze skrzynią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polemnik Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 I co się okazało ? Żadne poduszki, tylko pęknięty pierścień w lewej półośce. Wymieniłem na nową półośke i jest ok Tak btw mam takie pytanie: Coś mówił znajomy mechanik że można troche polepszyć dynamike samochodu poprzez regulacje aparatu zapłonowego. Wiecie coś o tym może? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lagunaman Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Auta dziśaj już nie mają aparatów zaplonowych, a przynajmniej takich, o ktorych myśli twoj mechanik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi