Radekb351 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Jakie sa czesci kodowane w Renault Megane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Nie bardzo rozumiem o co pytasz. Rozbuduj swoje pytanie, a na pewno ktoś Ci udzieli na nie odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekb351 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 chodzi mi o to jakie czesci po wymianie trzeba kodowac na przykład słyszałem ze pompe paliwa trzeba zakodowac bo inaczej nie bedzie działac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Poza komputerem, alarmem, immo, radio, które mogą wymagać kodów, część rzeczy będzie działać ale wymaga tzw przyuczenia np elektryczne szyby. Nie spotkałem się z opinią by pompę paliwa należało przyuczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekb351 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 na forum elektroda o tym czytałem dlatego sie o to pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Nic podobnego - ja u siebie wymieniałem i działa bez nauki - ot tak sama z siebie ;-) :) A nie było to pisane w dniu 01.04 ;-) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karjus Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 A jak wyglada procedura "przyuczania"? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Przyuczania czego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karjus Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Tych podzespołów które należy "przyuczać" do prawidłowego funkcjonowania. Bronius napisał: będzie działać ale wymaga tzw przyuczenia np elektryczne szyby . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Szyby a raczej sterowanie szybami przyuczasz np. po odpięciu akumulatora, należy w skrajnych położeniach szyby (tzn max otwarta i max zamknięta) przytrzymać przycisk od sterowania szyby przez jakieś 10 sekund. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudu Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Panowie po odebraniu auta od "specjalisty" który wymieniał mi alternator nie działa mi otwieranie i zamykanie szyby pasażera przyciskiem od kierowcy. Przyciskiem pasażera działa prawidłowo. Te mechaniory musiały odpiąć akumulator i co nie przyuczyli szyby? Próbuję przyuczyć szybę (jest zamknięta) przyciskając zamykanie w drzwiach od strony kierowcy i nic to nie daje. Dodatkowo zniknęła obudowa (górna) od komputera (taka plastikowa osłonka). po jakiego grzyba dobierali się do kompa jak alternator wymieniali. Kolejna przykra niespodzianka w tym zakładzie. Już kiedyś wyjechałem autem z niedokręconą klemą. Masakra. pora zmienić zakład. Wracając do tematu to czy można jakoś sprawdzić co jest nie tak z tą szybą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi