hakierek18 Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Witam wszystkich. Mam problem z pasami bezpieczeństwa w mojej Megance. Mianowicie, gdy kupiłem autko, pasy miały na sobie plamki pleśni. W komisie powiedzieli, że autko stoi u nich dość długo i być może dlatego. Kupiłem piankę do czyszczenia tapicerki, wyczyściłem te pasy, ale niestety tylko zszedł ten "brudzący"nalot. Na pasach nadal widać plamy. Nie wygląda to ładnie Czy ktoś może mi doradzić czym można takie plamy doczyścić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrzan49 Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Spróbuj kwaskiem cytrynowym rozrobionym wodą albo Ace.Najpierw wyciągnij cały pas i zrób próbę na końcu pasa czy nie odbarwi.Ace zmyj dokładnie wodą .Jeżeli zastosujesz Ace to umyj pasy wodą z płynem i wyciągnij maksymalnie aby wyschły.Nie zwijaj wilgotnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 albo Ace będą plamy białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hakierek18 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Kwasek cytrynowy niestety sobie nie poradził. Zaryzykuję z ACE. Może coś pomoże. [ Dodano: 2009-04-03, 22:25 ] Słuchajcie, a myślicie, że na jakiejś dobrej myjni samochodowej doczyścili by mi te pasy?? Może tak będzie prościej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi