krogulec Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Kolega przyprowadził Megane kombi 1.9DCI,kolor kameleon zielono-szary samochód pochodzi z końca produkcji rocznik 2003.Na wyposażeniu ma 4 poduszki,klimatyzację,oryginaln radio.Samochód ma rozprute drzwi bez naruszenia konstrukcji,rzeczone drzwi już są zamówione i właśnie zastanawiam się nad zakupem tego auta.Przebieg auta to 188000km.Napiszcie jak jest z żywotnością i awaryjnością tych silników 1.9DCi i ile kosztują częsci w przypadku ewentualnych napraw.Jutro jak znajdę chwilę czasu postaram się wrzucić zdjęcia.No i cena za to auto to 14000 zł plus opłaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ja bym sobie odpuścił.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krogulec Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Jak byś mógł to napisz dlaczego byś sobie odpuścił.Na autach znam się beznadziejnie słabo dlatego szukam tu porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 bez fotek nie ma co się wypowiadać,chociąż skoro to m II to cena dosyć ciekawa ale z drugiej strony 2003r i przebieg 190tyś prawie-sporo :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 właśnie, nie ma fotek nie ma oceny ;-) Wszystko zależy jak kto jeździł nim do tej pory, jak turbina była odpowiedni traktowana to jeszcze polata, jak pochodzi z rąk jakiegoś niszczyciela to trudno wymagać żeby dobrze służył silnik. Z drzwiami dobra opcja bo jest szansa że to pierwszy dzwonek i dlatego auto jest u nas w kraju. Cena wcale szału nie robi, można za to poszukać krajowego, unikniesz opłat a do tego jeszcze naprawa i tu pojawia się problem: kto Ci dobierze lakier kameleon? Nie dość że trudno dobrać i położyć, to jeszcze jest drogi :-/ P.S. Snake, mI wychodziły w Europie jeszcze w 2003 roku i to jest właśnie końcówka produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Przebieg właśnie dlatego bym sobie odpuścił.. ( nawet, że to diesel ) i jeszcze do tego te drzwi.. I skoro ma cztery poduszki to jest to bodajże megane I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krogulec Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Dziękuję za opinie.Co do samochodu to jest to Megane I,napisałem na początku że to auto z końca produkcji.Jak się okazało wymiana drzwi się przedłuża że względu na ten lakier kameleon.Ja w tym czasie pod wpływem waszych opinii już się przestałem podniecać bo cena rzeczywiście nie zwala z nóg.Musze tylko znależć sobie jakieś inne auto za 16tyś ma ktoś może jakiś pomysł?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi