jurgeen Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Ale w tej "mojej" powinny być alufelgi 16" cali, czy już w tej wersji nie? :) Eee tak, właśnie po ten. :) [ Dodano: 2008-06-16, 23:14 ] a coś z nią nie tak? [ Dodano: 2008-06-16, 23:17 ] http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5448566 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choina Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 To ogłoszenie to jakaś lipa. Składak z 2 aut. Z zewnątz wygląda na Dynamique/Privilege. Srebrne klamki i oznacznia silnika. Listwy na zderzkach. W środku ma wnętrze od Expressiona, kierownice od Dynamique (poduszkę ma znowu od Expressiona). Lewarek skrzyni biegów i ręczny od Dynamigue. Dół konsoli od Expressiona, a panel wokół radia od Dynamique. Coś śmierdzi to auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurgeen Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Może to jakaś wersja niedostępna w PL albo limitowana? Możliwe coś takiego? Dzięki za zainteresowanie i wskazanie tych "różnic", są dla mnie cenne, jako dla laika w tej marce. Mam zamiar wziąć go na przegląd do ASO Renault, bo ta cena też jakaś taka zdeka dziwna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choina Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Najlepiej pojechać do ASO i po numerze VIN sprawdzić. Jeśli powiedzą, że według numeru jest to Expression to może jakiś młody tuner sobie robił lepszą wersję niż miał. Wymienił plastiki w zderzakach, polakierował klamki i wymienił znaczki na listwach. A w środku zmienił kierę, gałke biegów, ręczny i konsole wokół radia. Natomiast jak powiedzą, że z numeru wychodzi im Dynamique to znaczy ODPUŚĆ SOBIE. Wymieniony cały środek, na to co było dostępne lub tanie. Na jakąś wersję limitowaną bym nie liczył. Najlepiej zanim pojedziesz po auto poproś sprzedającego o nr. Vin. Jak nie ma nic do ukrycia to ci poda, jak ma to się nie odezwie. Z numerem podjedź do najblizszego ASO Renault i poproś o sprawdzenie. Powiedz, że masz do kupienia takie autko i coś ci się nie zgadza. Przy okazji sprawdzisz co było robione na gwarancji i przy jakim przebiegu autko trafiało na serwis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurgeen Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Najlepiej zanim pojedziesz po auto poproś sprzedającego o nr. Vin. Jak nie ma nic do ukrycia to ci poda, jak ma to się nie odezwie. Z numerem podjedź do najblizszego ASO Renault i poproś o sprawdzenie. Powiedz, że masz do kupienia takie autko i coś ci się nie zgadza. Przy okazji sprawdzisz co było robione na gwarancji i przy jakim przebiegu autko trafiało na serwis. Ooo super, dzięki za podpowiedź :) Będę jutro dzwonił do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choina Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Skoro zabrneliśmy tak daleko to daj znać jak się sprawa potoczyła dalej. Ok czy nie OK, wziąłeś czy darowałeś sobie. Nie będę mógł spać po nocach. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurgeen Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Dobrze, dobrze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choina Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Miałeś coś skrobnąć i co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hcm Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 jurgeen, no i co bo się wczytałem w ten temat jak w powieść sensacyjną napisz czy to składak czy wigry3. moja mam nadzieje dobra rada jak masz wątpliwości to poczekaj i zobacz co innego. ja swoją megi kupiłem za trzecim razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrados Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 witam!! a co składa sie na werje wyposażenia "alize"??(jesli to wogole wrsja wyposazenia jest mam megane 1ph1 1.6 benzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 alize = wersja RT + klima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 hmm, to by znaczyło że mam alize bronius, czy to jedyna różnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 chyba tak, jak była wersja alize to miała napisy "alize" na listwach na drzwiach tam gdzie normalnie jest 1.4 16v alize to seria limitowana - w okolicach wakacji przeważnie była dostępna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrados Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 hehe super dzieki:D tylko szkoda ze jest moja megana uderzona buuuuu :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MPower Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 A ja w mojej reni nie wiem nawet co mam nie chce zakladac nowego tematu moze mi powiecie co to jest . Megane phI z silnikiem 1.4 . Jedyne glosniki w calym aucie to te w drzwiach . Mam chyba najslabsza wersje nazywa sie ona jakos??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi