matysiako Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 mam pytanie zakupilem niedawno megane coupe RXI 1.6 16V z 99r z dosc bogatym wyposazeniem a mianowicie: 4x el.szyby podgrzewane i el.lusterka skorzana tapicerka 4 x poduszki wspomaganie kierownicy abs centralny zamek alarm komputer pokladowy klimatyzacja manualna radio i niemoge znalesc informacji jaka to jest wersja.i czy miala podgrzewane fotele.Na stronie renault nic nie moge znalesc.Jak by ktos wiedzial to bym prosil o informacje. dzieki Radzę zapoznać się z regulaminem forum - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawkoW Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Chciałbym się dowiedzieć jak nazywa sie wersja wyposażenia mojej Meganki. Auto zostało sprowadzone z Francji. Jest to Megane II ph I Grandtour 1,9 dCi z 11.2004 roku. Wyposażenie: - regulator prędkości, - automatyczna klimatyzacja, - przednie reflektory przeciwmgielne, - 4 elektryczne szyby, - elektryczne lusterka, - automatycznie włączane światła, - wycieraczki automatyczne, - skrzynia 6-cio biegowa, - felgi stalowe 15 cali, - relingi dachowe, - lakierowane na kolor samochodu lusterka oraz klamki, - radio CD, - tapicerka siedzień - boki siedzień czarne a środek kratka w kolorze czarno-piaskowym, - 6 poduszek powietrznych. Chyba wszystko wymieniłem. Bardzo proszę o pomoc w ustaleniu wersji wyposażenia. [ Dodano: 2008-02-18, 21:21 ] Jeszcze jedno w dzwiach mam światełka oświetlające podłoże. [ Dodano: 2008-03-10, 22:41 ] Z tego co poczytałem na forum to powinna to być wersja CONFORT EXPRESSION. Czy ktoś mógłby to potwierdzić na podstawie powyżej wymienionej listy wyposażenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micho Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Witam Wszystkich Proszę o pomoc w określeniu wyposażenia Renault Scenic 1.6 16V FIREWAY z 2003 roku, automat. Nigdzie niestety nie mogę trafić na opis tej wersji samochodu. Nie wiem co powinna posiadać. Proszę o pomoc (moze jakis link?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 FIREWAYnie było takiej wersjibyła FAIRWAY więcej info: http://aebergon.club.fr/Renault/page_Renau...nic_Fairway.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micho Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Dzięki za poprawkę i link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Witam, może i mi pomożecie w określeniu wersji: Scenic 07.2002 rok 1.9 dci - poduszki x6 - ABS, ASR - elektryka ( szyby x4, lusterka ), centralny zamek - automatyczna klimatyzacja - kontrola ciśnienia w kołach, alufelgi - radio CD - lusterka, klamki itp w kolorze nadwozia - granatowy metalic - 15 calowe koła - półskóra ( wg mnie raczej półskaj ), kolor czarny - otwierana tylna szyba i jeżeli ma to znaczenie to wszystkie hamulce są tarczowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfadratowy Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 to ja tez sie doloze, ale ja po zdjeciach bo w instrukcji mam napisane ze mam skladane lusterka, ale albo jestem debilem i nie umiem tego obsluzyc albo nie dziala albo mnie oszukali ;]. Z boku na naklejce sa jakies dziwne rzeczy ktorych nie moge zrozumiec. Zdjecia: http://img265.imageshack.us/img265/3010/p4110144hz4.jpg http://img255.imageshack.us/img255/2816/p4110145gm1.jpg http://img265.imageshack.us/img265/638/p4110146mp3.jpg http://img258.imageshack.us/img258/2655/p4110147tp5.jpg http://img265.imageshack.us/img265/9985/p4110149lg7.jpg http://img258.imageshack.us/img258/1443/p4110148si1.jpg Jakby ktoś wiedzial co to jest i co to ma w sobie miec to bylbym wdzieczny za nifo i linka do spisu co ja tam mam. Na forum można pisać z polskimi znakami. - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Najprościej zadzwonić do Renault Polska - po numerze VIN podają jaka to wersja wyposażenia. A tu macie listę wyposażenia dla phI: ynoradzki.pl/megane2.html"]dane techniczne+wersje wyposażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Lusterka masz elektrycznie regulowane ale nie skladane :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinello Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Jakby ktoś wiedzial co to jest i co to ma w sobie miec to bylbym wdzieczny za nifo i linka do spisu co ja tam mam.Z uwagi na podobieństwo do mojego wnętrza możesz mieć wersję "Confort Expression" - wypis tego co się w tej wersji zawiera masz dwa posty wyżej zalinkowane przez Kataryniarza.A masz czujniki ciśnienia w kołach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfadratowy Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 ni ma. Czyli w sumie nie jest zle, myslalem ze u mnie jest jakas wielka padaka. A elektryfikacje lusterek sie uparlem i zrobie. O! i podgrzewane siedzenia tez! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemmx Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Jak można sprawdzić czy samochód jest wyposażony w abs. Czytałem, że po przekręceniu kluczyka powinna się zapalić na kilka sekund kontrolka abs`u - u mnie się nie zapala, przy gwałtownym hamowaniu działania abs`u brak, tylko nie wiem czy nie działa czy go po prostu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 jak lukniesz na prawe nadkole(to od strony pasażera) to pod filtrem paliwa powinieneś zobaczyć zbiorowisko przewodów hamulcowych wchodzących to hydraulicznego zespołu sterowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 osiemmx, obawiam się, ze masz tak jak u mnie brak ABS'u. W tym roczniku był jeszcze w opcji. Do braku ABS można się przyzwyczaić, za to wszystkie zabawki przy hamulcach i tylne piasty są tańsze w wymianie. :P :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemmx Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 No i nie mam zbiorowisko przewodów hamulcowych Ale mam przynajmniej bezpiecznik :P w gnieździe od ABS'u. Tak czy siak mam jasność, zostałem zrobiony w jajo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi