Maryan Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Sosnowiec, milowice, stacja przy realu bodajze statoil 1,90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Bełchatów 1,95-1,99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martini26 Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 co myslicie o ostatnich informacjach odnosnie podpisania ustawy o czystym LPG, ze cos tam ma byc od przyszlego roku akcyza na gaz i bedzie kosztowal w granicach disel'a :-/ kurde niedawno zakladalem instalacje a tu takie info!!! w sumie to juz od paru lat "ma zdrozec" LPG ale narazie nic na to nie wskazuje !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flyski Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Poznań Shell - 2,12 Orlen - 2,05 Statoil - 2,05 Leszno 2,04 - 2,06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Śrem statoil 2,09 adam oil 1,98 zawsze tam tankuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macwolf1 Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Łódź Dąbrowa k/ul. Zapolskiej 1,92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peri00 Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Krynica Morska - 2,15 Zabrze - 1,89-1.95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GazMajster Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Skierniewice 1,98. Ale ciekawie się dzieje, bo już od dłuższego czasu cena stoi. Oznacza to patrząc wstecz, że niedługo znów stanieje. Już nie słucha radia, oglądam TV i nie czytam gazet w temacie LPG. Bzdury piszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 GazMajster, zgadza się, tylko sensacji szukają i walą takie tytuły żeby ludzi przyciągnąc. Choć jakieś ziarenko prawdy musi w tym być. Powiem tak, LPG to tania jazda ale nie zawsze bezproblemowa i z tym trzeba się liczyć. Dlatego ja osobiście preferuje diesle. Mam możliwość korzystania z samochodu z LPG i niestety nie jest tak różowo, choć jest taniej niż dieslem ale tylko nieznacznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GazMajster Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Dla mnie Krzychu diesel to od busów w górę. Nie nawidzę klekotu, który w osobówkach jest nie do zniesienia. Poza tym także jest kupa problemów. Ale to już inna bajka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 GazMajster, też tak uważałem do póki nie dane mi było pojeździć Mondeo 2,2TDCi. Fakt 6 biegu używałem tylko w Szwecji, ale twierdzenie o dieslach zmieniłem. Teraz już nawet LPG nie jest argumentem przeciw dieslowi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GazMajster Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Dla mnie zawsze diesel, to diesel. Nie chcę tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 diesel to fajna rzecz :) V-Power Diesel dzis na al. Pokoju w KR: 3.89zl/1L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 LPG Olsztyn 1,94 zł za litr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu626 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zamość woj.Lubelskie lpg-1,92 ul.Kilińskiego do 2.02 Statoil pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi