yaneq Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Witam po dłuższej przerwie. Przymierzam się do wymiany głośników. Są fajne rzeczy na allegro ale 16,5 cm. W mojej Megane widzę głośniki 13 cm. I teraz mam mętlik w głowie. Czy ktoś wciskał 16,5 cm w miejsce przeznaczone na głośniki z przodu i z tyłu? Widziałem, że trzeba docinać plastik... Jakoś to rozwiązanie mnie nie przekonuje. Czy na forum jest osoba która to faktycznie robiła? Czy może dać sobie spokój i kupić jakieś rozsądne głośniki 13 cm? A co z tyłem? Jest możliwość jakoś normalnie podłączyć takie głośniki, bez większych kombinacji? Będę wdzięczny za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaku89 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Z tym tyłem to sobie daj spokój. Wygłusz drzwi, zamontuj dystanse, wsadź zestaw odseparowany i będzie rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaneq Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 w dieslu moim rewelacji to nigdy nie będzie... wygłuszyć drzwi... no pomysł dobry, ale trzeba mieć na to czas. zobaczymy późną wiosną. zestaw odseparowany owszem, tylko taki wchodzi w grę. jednak czy 13 cm wystarczy? czy lepiej plastiki odciąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaku89 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 16 grają nieporównywanie lepiej... "w dieslu moim rewelacji to nigdy nie będzie... " niby dlaczego? "wygłuszyć drzwi... no pomysł dobry, ale trzeba mieć na to czas." wpadnij do mnie to Ci zrobię to jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaneq Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 > "w dieslu moim rewelacji to nigdy nie będzie... " niby dlaczego? Bo diesel jednak jest dużo bardziej głośny niż benzyniak. f8q nie jest demonem szybkości oraz ciszy. Te drzwi to od ręki byś zrobił? jaka cena? może kiedyś... daleko nie mam do ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaku89 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Jakbyś chciał się dowiedzieć czegoś więcej to pisz na PW lub na stronie znajdziesz kontakt. A co do diesla to i tak się nie zgodzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi