lukas94 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 witam. panowie mam problem z reno megane 1997r silik 1.4. moj problem jest taki ze nie działaja awaryjne,kierunkowskazy, swiatła mijania , pompa paliwa,wycieraczki, elektryczna szyba od kierowcy oraz ryglowanie dzwi od wenatrz za pomoca przycisku na srodku konsoli, oraz nie swieci mi sie lampka od immo ta czerwona na desce. bezpieczniki sprawdzone 100 razy te w kabinie oraz te w komorze silnika.jezeli ktos mial podobny problem i go rozwiazał bardzo prosze o pomoc.z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 a bezpiecznik przy akumulatorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woody Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 komputer się zresetował i trzeba ponownie zaprogramować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Może i komputer ale na pewno by się nie zresetował. Jak dla mnie to nie ma zasilania. Gdzie nie powiem bo nie wiem. Bezpieczniki mówisz że sprawdziłeś, ale czy na pewno są dobre? Wyjmowałeś po kolei i sprawdzałeś, że przewodzą? Już tak miałem. Jeden miał taką mała przerwę, że "wzrokowo" był OK , omomierz pokazał przerwę lukas94 ściągnij z PIKUR-a schemat elektryczny i przeglądnij połączenia innej rady nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeedek Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 lukas94 mam dokładnie to samo, rozwiązałeś problem? Co było? edit: U mnie to był jakiś bezpiecznik ale nie wiem jaki bo tata z autem pojechał do elektryka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi