figafago Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Witam. Mam pytanie czy testował ktoś z was w swojej Reni świece dwu lub trzy elektrodowe? Przeglądam rożne katalogi ale nie można się z nich wyznać czy do E7J można takie zamontować. Dodam że mam LPG . Dzięki z góry za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 W swojej prawie rok mam Beru 4 elektrodowe (dokładnego modelu nie pamiętam) - na benzynie problemów nie stwarzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 W Reni nie testowałem, natomiast w poldolocie jak najbardziej z bardzo dobrym skutkiem, kupowałem najzwyklejsze ISKRy Śmiali się ze mnie ale ja nie miałem nigdy problemów z zapaleniem samochodu, profilaktycznie wymieniałem co 40kkm i nawet jakbym poszukał to gdzieś te świece się jeszcze walają. Zastanawiam czy nie założyć właśnie takich do szczeniaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figafago Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Orientuje się ktoś czy do E7j można zastosować takie:? EYQUEM RFC58LZ2E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 tak będą chodzić ja osobiście jeżdżę na takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figafago Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Tylko widzę ze Ty masz K4M ale wieże starszemu w wiedzy koledze na słowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 kolego ale mam również w swojej stajni K7m meganeHTB i ona lata na zamiennikach tego modelu NGK BKR5EZ2E, oczywiście autko również jest zagazowane w razie wątpliwości możesz poszukać sobie na http://www.eyquem.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi