Lewy Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Polecam TEN wątek z innego forum. Wiele ciekawostek. Przy okazji może wyjaśni się powstawanie niektórych dziwnych przypadłości naszych (i nie tylko) autek, typu: dziwny dźwięk po wymianie rozrządu, spadek mocy podczas jazdy, pogorszenia działania hamulców, stukania w silniku i wiele, wiele innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 już gdzieś na to trafiłem i na prawdę ciekawe są tu przypadki. Ale prawda jest taka, że ten cały Bogumił też nie jest święty i są opisane przypadki po jego "naprawach", więc trochę cwaniakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Nie pamiętam czy linkę do tego tematu znalazłem na tym czy innym forum, kiedyś chyba był ty podrzucany temat o turbince ze świeżokupionego TDI :evil: Tamten temat pokazuje niesamowitą kreatywność naszych rodaków, co gorsza czasem sami także (nie zawsze świadomie) do tego wątku moglibyśmy się dołożyć Jeżeli chodzi o niejakiego Bogumila z tamtego forum, mam do jego prac osobiste zastrzeżenia, robił kiedyś mojego Honkera i zastrzeżeń miałem sporo, ale to było 9 lat temu, mam zatem nadzieję że poprawił się nieco. Gorzej że w jego warsztacie pracują moi znajomi (w różnej ilości) i co do ich doświadczeń i pomysłów mam czasem wątpliwości (też sprzed lat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 no to niektóre foty sa zaskakujące... ale sam miałem okazję kupić auto (akurat nie Scenica) który miał popodkładane pod zawory blaszki aby nie klekotały szkoda gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi