marekl9 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Hej mam na oku taki model ale jest uszkodzone serwo tzn piszczy ale ustępuje jak sie wciśnie hamulec. Jaki koszt naprawy lub wymiany używka i nowe. Druga spraw to gdzie w tym roczniku 2002 są numery vin bo pod kołem zapasowym nie ma. No i jak stoją te roczniki cenowo? Pozdrwiam i zgroy dzieki za odpowedzi a i jeszcze gdize mozna znaleźc dokładne dne techniczne samochodu chodzi mi o internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Naprawa ok 200 zł, wymiana na używane. Nr VIN jest na podszybiu stojąc przodem do samochodu po lewej stronie, blisko wlewu płynu do spryskiwacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekl9 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 rozumiem ze w tych rocznikach nie nabijali już pod kołem zapasowym. No i jeszcze pytanie jak z wyposażeniem bo np nie pisze ze komputer pokładowy jest i nie widzialem na przełączniku tego przycisku do komputera. W opisie nie ma także klimatyzacji czy jest możłiwe zeby nie bylo ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 O wyposażenie musisz się zapytać, komputer w tym roczniku to już raczej standard, daj zdjęcia koledzy na pewno pomogą. Dane techniczne znajdziesz na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekl9 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8316317 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mik3sz Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 z tego co wkleiłeś to faktycznie nie ma ani klimy, ani kompa, jakas masakrycznie uboga wersja - zobacz moja - tez 2002 - http://allegro.pl/item599677623_piekny_sce..._lpg_warto.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekl9 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 http://otomoto.pl/renault-scenic-oplacony-...s-C8350082.html co sadzicie o tym cacku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 może być ciekawy ale cena wydaje mi się duża ale jak auto dobre to czemu nie, wypadało by zobaczyć na żywo jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 bogaty ale brak mu ESP i tylnej pólki ( od 100 zł w górę ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Polka maly problem.Byle technicznie byl sprawny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Super kolorek mam taki sam tzw.Hologram raz szary raz fioletowy zależy z której patrzysz strony ,warto rzucić okiem na niego na zdjęciach wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekl9 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8358869 a co sadzicie o tym byłem go oglądać i był malowany podobno po gradobiciu. Nie wygląda na bity. Co myslicie o cenie z oplatami 18 tys wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Troszkę mi się w przebieg wierzyć nie chce no i że tak wypucowany z każdej strony... Niby ładnie ale nic zauważyć się nie da (szczególnie pod maską ewentualne wycieki itp). Różne kolory listew z lewej strony, aż za ładny na mój gust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekl9 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 O przebiegach w używanych autach nie dyskutuje bo wiadomo jakie są. Kierownica jest obszyta skórą, gałka biegów nie jest zmasakrowana ale pod wycieraczką kierowcy (gdzie trzyma stopy) tez nie widać aby był dużo większy przebieg tzn w miarę prosto. W mojej poprzedniej renówce miałem tam niezłe wgłębienie. Autko bardzo ładne jutro jadę z nim do mechanika żeby ocenił co jak. Jakies rady na co zwrócić uwagę? [ Dodano: 2009-04-16, 22:41 ] http://allegro.pl/show_item.php?item=612337767 kupiłem! ))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi