Marczeno Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Mam małe pytanko. Wiecie o jakich parametrach jest bezpiecznik znajdujący się na przewodzie za radiem? Spalił się tak niefortunnie że nie mogę odczytać jego wartości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 A jaki ma kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marczeno Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Przezroczysty jest tzn był.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Przeźroczysty to on ma front. Korpus jest kolorowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Czasami sa przezroczyste, bez kolorow. Przewaznie bezpiecznniki na radio to 10A, przynajmniej takie daja inni producenci. Jak jest fabrycznie w Renault to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Jeśli 10A to kolor czerwony. Jeśli jednak jest bezbarwny to 25A. Trochę dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marczeno Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Jest cały przezroczysty i radio firmowe, też się zdziwiłem że aż 25A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi