martbex Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Hej, Chcialem sie pochwalic i zarazem poinformowac wszystkich o kosztach wymiany tylnych tarcz w mojej Megane Kombi. Tarcze firmy SKF z łożyskami SNR (zespolone) 490 zl - komplet na allegro - nowe oczywiście, klocki Breck - 60 zł - hurtownia, robocizna - 140 zł - warsztat. Suma : 690 zł - niemalo, ale co zrobić, trzeba już było wymienić, przebieg 165 tys. km, zrobił swoje, a przed czerwcową wyprawa do Chorwacji hamulce musza byc sprawne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syndrom Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Mam pytanie, czy warsztat oddał Ci stare części? Ja dzisiaj byłem na szrocie i za koronkę abs'u z tylnej tarczy dałem 50zł. Szkoda, że nie znalazłem twojego posta dzień wcześniej to byśmy się pewnie dogadali :/. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martbex Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 syndrom, hej, chcial oddac, ale ja nie chiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi