Daniel Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Witam, Mam nadzieję iż dołącze na dłużej do szanownych forumowiczów. Tymczasem pozdrawiam i proszę o radę w temacie zakupu Megane II. Mam na oku piękne autko (fotki w załączniku), jesień 2003 silnik 1,6 V , wersja bogato wyposażona, 120tys na liczniku, pierwszy wlasciciel, z salonu, regularne przeglądy, dużo dodatków (np. sportowe sprężyny, wydech, itp.). Szukałem meganki 4 dzwiowej ale ten model mnie po prostu zauroczył! Żona najbardziej obawia się złodziei - auto będzie parkowane pod chmurką koło bloku we Wrocławiu. Czy takie auto jest dla złodziei atrakcyjne czy może same kołpaki. Na 17" specjalnie mi nie zależy (słyszałem o kiepskich odczuciach na dziurawych drogach) mogę je zamienić na inne. Proszę obejrzec fotki i pomóc mi w podjęciu decyzji. Pozdrawiam Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshki Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 No autko niezle sie prezentuje...szkoda tylko ze na trawie robione fotki bo nie oddaja calego efektu jakie robia sport. sprezyny i te ozderzakowanie...napisz ile sobie zyczy wlasciciel za to cudenko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Fajna, Kołpaki faktycznie kradną. Jak masz taki samochód to naprawdę poszukaj strzeżonego parkingu. A co do 17" - nie ma problemów z jazdą. No, chyba że to Wrocław. Tam zawsze na drogach są przygody. Zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 nie no we wroclawiu coraz wiecej drog to przyslowiowe stoly w koncy mamy 2gi w polsce buzdet po warszawie pytanie jaka cena za to padlo :) pewnie ze 35 sobie krzyknie no i przebieg juz nie maly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Przy takim ospojlerowaniu i zawieszeniu, te felgi poprostu musza zostac :) Koniecznie 17', bo jak do tego zalozysz stalowki i kolpaki, to bedzie wygladac delikatnie mowiac zle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Czy nie jest to przypadkiem auto od kogos z forum?? Na stalowych felgach stracisz efekt. Teraz wyglada bardzo ladnie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 we wroclawiu coraz wiecej drog to przyslowiowe stoly Taaaa zwłaszcza Krakowska nie....??? :-P albo Pomorska hihihi jedynie dojazd od Poznania robią jak stół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Dla Kulczyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Ta a o Starchocińskiej to zapomniałeś - przedwczoraj nią robiłeś wyjazd z Wr. Wiele jeszcze by wymieniać ;-) A teraz w temacie - tutaj ciężko będzie znaleźć kogoś kto ci odradzi, tu też sami zakochani ;-) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Dla Kulczyka. Ta a o Starchocińskiej to zapomniałeś - przedwczoraj nią robiłeś wyjazd z Wr. tak rzeczywiście Prezes Kulczyk musi mieć proste drogi dla swojej limuzyny Strachocińska no rzadko tam jeżdżę ale też niech naprawiają bo tobie zawieszenie wysiądzie hihihi megii ze zdjęć taka piękna że się już przymierzam do kupna szkoda, że zasłoniłeś rejestracje bo już bym do gościa dzwonił :-P (zakochałem się) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mister Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Tel. Kom. 501391855 - można dzwonić :) http://www.allegro.pl/item179217068_renaul...glad_xenon.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 ale dla klechy nie dam zarobić (sprzedaje ojciec rydzyk) myślałem że on tylko maybachami szura :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mister Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Heh, fakt, ale w wolnej chwili docenia Renault :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Witam, Dzieki za opinie, jednak nikt mi skutecznie nie odradził (zresztą chyba nikt nie próbował). Zaryzykuję i nie będę stawiał go na parkingu strzerzonym - chce auta uzywać... Zainwestuje w zabezpieczenia i zobaczymy... Czy macie coś do dodania w temacie zabezpieczenia takiego auta? Pozdrawiam Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 o specyficznych zabezpieczeniach lepiej pisać via pw niż na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi