chris0283 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Czesc. Czy ktoś moze mi powiedziec co moze oznaczac dziwny odglos po przekreceniu kluczka w stacyjce. Owy odglos trwa kilkanascie sekund po czym ustepuje. Nie słyszalem go wczesniej wiec to mnie nie pokoi. Słyszalny jest jakby odgos chodzącej pompy i stukot. Mniejwiecej zlokalizowalem zródło odgosy lecz dostep tam mam ograniczony gdyz nie moge sciagnac wycieraczki nie posiadem takiego sciagacza. dochodzi on za filtra kabinowego dokladnie ponizej. Czy to cos powaznego?? :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Czy ktoś moze mi powiedziec co moze oznaczac dziwny odglos po przekreceniu kluczka w stacyjce.kluczyka w stacyjce???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 chyba chodzi o m I ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris0283 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 waldek708, tak po przekreceniu kluczyka w statyjce do pozycji przed > zaraz przed uruchomieniem jak i po [ Dodano: 2009-04-15, 22:13 ] athlon64x4, tzn.?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 To znaczy, że w temacie jest [Megane II phII]. Popraw temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tg588 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 chris0283 - Może przyczyną jest silniczek zamykający dopływ powietrza z zewnątrz do kabiny? Z reguły jeżdżę przy zamkniętym obiegu powietrza (klimatyzacja szybciej schładza), a gasząc silnik przekręcam pokrętło nawiewu na 0. Po powtórnym przekręceniu kluczyka przez chwilę słychać jak silniczek otwiera dopływ powietrza. I jest to właśnie połączenie stukotu z buczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi