sergiu83 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 wymiana tarcz jest dziecinnie prosta, delikatnie odrywasz jedną (może się jeszcze przydać), może się przydać nożyk do tapet -taki mały, duże z szerokimi ostrzami są nie wygodne do tego- i zakładasz drugą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjq Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 sergiu83 licznik już dawno rozebrałem i wymieniłem tarcze, ale tak jak pisałem te z allegro nie do końca mnie satysfakcjonują. Dzisiaj przyszedł oryginalny licznik z białymi tarczami, tylko muszę się zająć korekcją przebiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Może by zrobić mały poradnik wraz ze zdjęciami jak wymienić tarcze w liczniku. o to mi chodziło. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartgral Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 wymiana tarcz jest dziecinnie prosta, delikatnie odrywasz jedną (może się jeszcze przydać), może się przydać nożyk do tapet -taki mały, duże z szerokimi ostrzami są nie wygodne do tego- i zakładasz drugą a co ze wskazówkami przy wymianie tarcz? Przecież trzeba je zdjąć żeby założyć tarczę, jak potem założyć takie wskazówki na oś żeby nie "przekłamywały"? Czy jest tam jakieś zaznaczenie wyżłobienie ? czy coś podobnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek4007 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 wystarczy delikatnie zaznaczyc ich położenie np. ołówkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Levy Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 (edytowane) Żeby nie zakładać nowego tematu... TAKI LICZNIK spasuje do Megane Grandtour 1.9 dTi, RP 2000? Edytowane 21 Kwietnia 2016 przez Levy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Jeżeli faktycznie jest od dTi to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Levy Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 (edytowane) Papuga Znajomy mówił, że może być problem z podpięciem kostek (jakieś różnice pomiędzy rocznikami)... Czyli rozumiem, że jeżeli silniki są zgodne, to problemów nie powinno być? Regulamin pkt. 5.13 – cytowanie Aston76 Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Z tego co pamiętam, to różne kostki są pomiędzy PHI i PHII. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawinci Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam. Kilka zdjęć, jeśli komuś się przyda to proszę bardzo. Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi