oak Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Mam tylko VIN ;/ VF1CMSF0540204917 jaka to wersja silnikowa ?? ogolnie co sie da powiedziec o tym aucie na podsawie VIN/? Btw. mam radio zakodowane da sie jakos "darmowo" sciagnac kod? wpisuje ten z książeczki ale cos nie podchodzi ;/. edit: acha zapomnialem rocznik auta 2008 wrzesien/pazdziernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamangel Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Możesz sobie sam sprawdzić np. tu: http://www.autobaza.pl/ab/pl/web/productaa0100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oak Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Z kodem radia dalem sobie rade natomiast VIN sprawdzony autobaza pokazuje glupoty ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryskil Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 1.5 dci to jest K9K silnik.. bo z vin wychodzi ze masz K7M 1,6 8 zaworowy :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecado Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 1. http://klubrenault.pl/forum/viewtopic.php?p=15622#15622 2. autobaza ma dekoder VIN oparty na algorytmie amerykańskim tłumaczyć dalej dlaczego się nie zgadza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oak Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Co i tak mi nie ułatwi bo dalej nie wiem jaki mam silnik (ile KW/KM) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecado Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 cięcie nie myślałeś o takim rozwiązaniu jak telefon do ASO? Widzę że dalej cytujesz w całości więc kolejny paseczek w ramach promocji. lepper_pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 ile KW/KM przed 2006- pięć biegów= 80KM , 100 od 2006- pięć biegów= 85KM, sześć= 105 100 i 105 z turbo o zmiennej geometrii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecado Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 od 2006- pięć biegów= 85KM, sześć= 105 105/6 były już w 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oak Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Czyli mam rozumieć - ze nie bylo wersji 105 konnych z 5 biegowa skrzynia ? po 2006 to pewne ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecado Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Czyli mam rozumieć - ze nie bylo wersji 105 konnych z 5 biegowa skrzynia ? Nie, nie było takiej wersji. Jeśli masz 5.cio biegową skrzynię to na 100% nie masz 105KM po 2006 to pewne ?? ani wcześniej, ani potem, to pewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ralph37 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Po VIN mogę Ci powiedzieć, że Twoja Megi to rok modelowy 2004 o podstawowej wersji wyposażeniowej z silnikiem diesla 1.5 z 5 biegową manualną skrzynią . Te silniki w tym roku modelowym wychodziły w mocach 82 i 101 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oak Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Jak mam rozumiec rok modelowy 2004 ?? - przecie auto jest po F/L data produkcji 2008 ?? wersja podst ? na wyposazeniu klima tempomat alusy 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obiboc Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 A może inaczej?Z tego co już zdązyłem wyczytać na forum to na bloku w którymś miejscu jest wibyty Cały numer silnika K9K 7.... Chyba nikt tego nie spisał albo ja nie znalazłem, narazie wiem że K9K 728 ma 74 kW ( 101 kucyków) K9K 722 60kW/82 kM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miikolajj Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Proszę o pomoc przy odczytaniu VIN VF1BA0L0F15910219 http://www.autobaza.pl/sprawdz-pojazd podało: • VIN CheckerRozpoznano pozycji : 8 • SkradzioneSprawdzono baz online : 6 • UsterkiZnaleziono wezwań serwisowych : 0 • ProducentZnaleziono rekordów : 1 • GaleriaDopasowano zdjęć : 0 • CARFAX Brak możliwośći uzyskania raportu CARFAX Kod informacji Rodzaj informacji Informacje Wyniki w polach oznaczonych prezentowanym symbolem dostępne są w wersji komercyjnej. KRAJ POCHODZENIA FRANCE PRODUCENT RENAULT TYP NADWOZIA 5DR HATCHBACK MODEL MEGAN SILNIK MEGANE K7M 1598CCM / LAGUNA 2.0L WERSJA MODELOWA ROZKODOWANIE WG. DANYCH PRODUCENTA PRZEŁOŻENIE NUMER SERYJNY KOLEJNY NUMER PRODUKCYJNY Kraj Baza danych Status Słowenia Ewidencja skradzionych pojazdów Słoweńskiej Policji Nie figuruje w rejestrze Litwa Ewidencja skradzionych pojazdów Litewskiej Policji Czechy Ewidencja skradzionych pojazdów Czeskiej Policji Holandia Internetowa ewidencja skradzionych pojazdów CrimiMail Włochy Ewidencja skradzionych pojazdów Włoskiej Policji Rumunia Ewidencja skradzionych pojazdów Rumuńskiej Policji Proszę o możliwie jak najwiecej danych..;) google więcej nie podaje może ktoś ma jakiś alternatywny sposób na dotarcie do takich danych jak np. konkretny model silnika itp.itd. Martwi mnie też tabela Ewidencja Skradzionych Aut...... dzwoniłem do ASO Głogów.... Przykro nam nie możemy......ble ble ble, Renault Polska......możemy podać tylko kraj pochodzenia....... hmmm ;) pomożecie?;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi