medykmat Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Wymieniłem gumy na stabilizatorach i jest lepiej ale jeszcze przy ostrym ruszaniu na 1 i 2 słychać stukot (zawieszenia przód lewy). Czy ktoś wie co to może być??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Półoś- przegub. Sam się z tym męczę i odkładam kasę na części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocuper Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 A poduszki pod silnikiem są dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebaho Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Ja mam to samo tyle że w ciągu ostatniego półroku trzy razy gość już wymieniał mi półosie z prawej strony. Rozlatują sie w strasznym tepie. chyba musze zmienić dostawcę półosi bo te co mam to jakiś straszny szajs. W środe jade do mechanika i zobaczymy. Będziemy sprawdzać czy przyczana leży tylko w gównianych półosiach czy coś innego je niszczy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Podaj dla potomnych i forumowiczów markę tych półosi oraz adres fachowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lapa Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 A czy to było takie pojedyncze stukniecie przy ostrym starcie na skręconych kołach??? Jestem ciekawy. Zazwyczaj nie robię takich startów, ale ostatnio musiałem szybko zmyć się z krzyżówki , koła skręcone w lewo gaz i tu jedno stuknięcie. Nawet głosne był, prawdę mówiąc myslałem, że cos się urwało. Pojechałem do ASO. Tam facet popatrzył i stwierdził, że nic nie widzi i wg niego wszystko jest OK. Czy to było to samo (przegub - półoś)??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek1984 Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Może przy ostrym ruszaniu i mocno skręconych kołach odezwał się przegub. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysiopysio Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 mi pukaly luzne tuleje na wahaczach - sprawdz je ! rekacja powinna byc podobna przy gwaltownym hamowaniu , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi