janusz35 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Wybieram się na ogladanie tego scenica- może nawet jutro -podpowiecie coś: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=620402766 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 zastrzeżenia mam tylko do haka, nie wiadomo ci i jak często ciągał. Małe zagięcie na lewym tylnym błotniku pod lampą. Poza tym wydaje mi się w porządku, wyposażenie ładne i chyba ma ESP. Przebieg? Trzeba zobaczyć na żywo i zrobić jazdę próbną, miałeś niedawno takiego Scenica więc będziesz miał dobre porównanie. Ja bym go obejrzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz35 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Jutro się wybiorę. Hak-prawie wszystkie sceniki mają haki a juz z Beneluksu na 100% więc nie zwróciłem na to nawet uwagi - ale cenna podpowiedź (czasem jak sie człowiek "napali " to mu takie oczywistości umykają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Weź kogoś ze sobą, żeby sprawdzić czy nie kopci za mocno przy rozgrzanym silniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Też się czepiacie tych haków, mój nie ma a chętnie bym kupił i założył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 marek_c, nie czepiam się, tylko zwracam uwagę Być może auto nigdy nie jechało z przyczepką, a mogło być też używane jako "parowóz" do ciągania ciężarów. Jeżeli można coś sprawdzić to lepiej przed niż po zakupie Hak wg niektórych ma tę zaletę, że chroni ich tył, jednak przy mocniejszym uderzeniu to właśnie hak psuje cały wysiłek inżynierów Renault i kontrolowana strefa zgniotu nie działa tak, jak powinna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 janusz35, ja bym się bardziej czepił że to chyba handlarz sprzedaje a nie że auto ma hak... Scenic ma dość małe możliwości wagowe do ciągnięcia więc ciężkich rzeczy nie woził... na zachodzie tego przestrzegają w porównaniu do Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz35 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Byłem, zobaczyłem i zrezygnowałem. Autko sprzedaje Pani -"ja przy nim nic nie robiłam taki był przywieziony". Pewnie tak ale przywieziony przez handlarzy (lub pani tez handluje na boku ,bo ma jeszcze Lupo -tez sprowadzony pół roku temu. Co to scenica- mnóstwo odprysków na masce a pod odpryskami też lakier a nie podkład, tylna klapa tez malowana ale chba dawno i na całej długości krawędzi dolnej "spuchnięta" korozją. Podobnie ranty tylnich nadkoli plus prawe tylne drzwi żle spasowane z błotnikiem i krawędz błotnika poobijana od kamyczków. Nawet sie nie przejechałem. Wolałem popatrzyć sobie na Tatry -widok był wspaniały bo pogoda jak żyleta. Temat tego scenika uważam za zamknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Wolałem popatrzyć sobie na Tatry -widok był wspaniały bo pogoda jak żyleta. hehe chociaż tyle dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi