zbyszek_2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 A ile kosztowała ta przyjemność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Z tego co pamiętam to 1300zł. Planowanie głowicy, wymiana paska i rolki rozrządu, wymiana zaworów wydechowych i robocizna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek_2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 No to mnie pocieszyłeś :-( . Jak w poniedziałek coś będę wiedział więcej to się odezwę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 wielka szkoda...bo szykuje się spocik grillowy ekipy z Bydgoszczy i okolic. A może zdąrzysz ją naprawić. Bronius: jak w morde strzelił mam 3 paski u siebie :roll: p.s. rozrząd mam świeżo wymieniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Bronius: jak w morde strzelił mam 3 paski u siebie :roll: pokaż foto, bo F3R ma dwa paski:- akcesoriów idący przez 5 czy 6 rolek - rozrządu (pod plastikową pokrywą) Nie ma więcej pasków w F3R - może masz coś źle złożone?? :shock: Poniżej schemat dla paska akcesoriów jak to powinno iść: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 jutro zobacze dokładnie,pewnie jest tak jak piszesz bronius,że to jeden pasek ale na kilku rolkach i może to mnie w błąd wprowadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 W Sam naprawiam (teraz nie mogę podać stromy) jest schemat silnika 1,4/1.6 i tam wyraźnie pokazane są dwa koła pasowe napędów paska. Wiec może w wczesnych wersjach tych silników stosowane były dwa paski napędu akcesorii. Potem na pewno zostało to zmienione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki2125 Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 nie lepiej kupić używany silnik niż remontować ten stary (jeśli rzeczywiście jest do kapitalnego remontu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek_2013 Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Auto naprawione. Do wymiany był kompletny rozrząd, zawory, paski osprzętu. Głowica nie była uszkodzona. Koszt 1.050 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi