kbarann Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Wrzuciłem taki temacik bo zbliża się czas urlopów a często zdarza się że spotykamy znajomych na urlopie. Więc jest tu szansa aby poustalać może jakieś mini spoty Ja będę w Władysławowie od 18 do 27 lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolex Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 23.07-1.08 Zakopane jak co roku już od 10 lat !! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 A ja mam dylemat. Miałem w tym roku obrać kierunek Bieszczad ale jak ma być za rok ta Solina to nie wiem czy warto jechać tam co rok. Na bank początek lipca do Łeby ale gór nie odpuszczę bo morza nie lubię i w sumie jadę po to aby się tylko przejechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 11.07-31.07 Dźwirzyno http://www.dzwirzyno.pl/index.php?module=C...ge&pageid=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Wstępnie 8.08 - 23.08 Bieszczady - Polańczyk + Trójmiasto + Karpacz lepper_pl - warto co rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecado Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 ja? ja do pracy jadę cały urlop zachowuję na końcówke października, gdy pojawi się w jaskini mini-pecado ;) Trójmiasto To daj znac Kolego jak będziesz, może uda się złożyć jakiś spot, soczek wypić, porównać krytycznym okiem autka itp ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Wstępnie 8.08 - 23.08Bieszczady - Polańczyk + Trójmiasto + Karpacz No kolego to i ja bym pewnie do Polańczyka zawitał ;-) / Dla niewtajemniczonych Polańczyk leży blisko Soliny (kilk km) - lepper ;-) Ja osobiście: 23.08 - 06.09 - Włochy Północne (Lignano, Bibione, Wenecja, Verona). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vargas Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Ja po raz kolejny zawitam na pare dni do Krynicy Morskiej. Uwielbiam morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 w lipcu jak zwykle Dźwirzyno .... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 andrzej27r, jaki termin, może się spotkamy nad morzem ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 pawelp2008, napewno po wypłacie,więc po 10-tym,teraz w Dźwirzynie chodniki robią ,miejsca parkingowe,więc się nie opłaca jechać,ale w sezonie jest super licze ,że się spotkamy,postaram się dać znać wcześniej,i zostawić jakiś namiar na siebie ;) byłoby super spotkać się poza forum. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Ja w tym roku a właściwie to już 18-05-2009 południe Francji. Zapakuje Renie po dach i ruszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 andrzej27r, to fajnie. Możemy zatem do Kołobrzegu na zlocik ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambos88 Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Mazury lipiec - ale dokładnie gdzie to jeszcze nie wiem ;-) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namati Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Lipiec, nadmorze, prawdopodobnie Dziwnów, Międzywodzie, może Pobierowo. W sierpniu jakoś będę pływać po zalewie i czasem morzu, więc znów Dziwnów, Kamień Pom. Kocham morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi