robpab Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 19 - 29.08 Władysławowo/Chłapowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 robpab, no to piwko wypijemy będę w tym samym terminie, mniej więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 ok P_r_z_e_m_o, będę w okolicach samolotu-restauracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 :? dobrze, bo ja narazie wiem tylko, że jadę ale dokładnie nie wiem gdzie i kiedy? Ale tak mniej więcej w tym samym czasie. Cóż żona to załatwia, a ja mam ją tam zawieźć ;) A w Chłapowie nie byłem ,ale córka była i wie, czyli jesteśmy umówieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Ja się wybieram we wtorek na Suwalszczyzne, jakoś do 06.07.09, okolice Augustowa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 U mnie to już chyba przesądzone, żonka w ciąży więc będzie bez szaleństw. Prawdopodobnie spędzę urlop u teściowej :-? w górach świętokrzyskich (okolice Ostrowca Świętokrzyskiego), może ja się uda to przejedziemy się w Bieszczady (Ustrzyki Dolne), ale na 100% będę wiedział dopiero w połowie lipca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Ja razem z rodzinką od 1-08 do 15-08 Mielno - Łazy(zakwaterowanie) - Dąbki - Darłowo :) I oczywiście wyprawy wędkarskie nad jezioro Bukowo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Kreta, przynajmniej pogoda i cieplutkie morze zapewnione. W Naszym kraju wydawać pieniedzy na urlop nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Do roboty do Dębek :) Kebaby robić i frytki :) Rok temu już tam byłem, ale teraz to już tylko chyba z towarem ze Słupska będę tam jeździć :) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 od 15 sierpnia urlop w okolicach Opola u rodzinki. Ale tam tylko 2 tygodnie. potem dom. Nie ma kasy na urlop musimy kuchnię zrobić od podstaw :) jak coś to się polecam, zajmuje się kafelkowaniem i remontami , sory za OT :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Jak wszystko będzie ok to w tym roku w to miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voytaz Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 ja podobnie jak kolega Namati Dziwnów, a konkretnie to 2-10 lipiec i może oświadczyny o zachodzie słońca... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Voytaz, Namati, to koleżanka ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek1979 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Solina pierwsza połowa sierpnia. Ale chyba nie Megane tylko Clio nie wierze temu autku. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arka3 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Ja 4-11 lipca będę w Karpaczu, a od 11 do 16 lipca zachodniopomorskie gdzieś na campingu (prawdopodobnie Rewal ) i potem na 2-3 dni do Pasymia w Kalinie. Megi musi trochę polatać po Polsce i nie tylko. Wszelkie navi pokazują mi drogę z Karpacza do Rewala przez obwodnicę Berlina :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi