davidzapor Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Witam Mam maly problem podczas jazdy gdy autko ma mniej niz 2000 obrotow czoc ze naglae slabnie i zaczyna lekko szarpac silnik. Oprocz tego zaowazylem ze gdy dodam gwaltowie gazu to auto zamiast odrazu wchodzic na obroty to przez krotka chwile obroty spadaja i po chwili dopiero autko sie rozkreca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SieQ Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Ile czasu minęło od wymiany świec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Poczytaj na forum o czujniku MAP i wężyku do niego idącym, to na początek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidzapor Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Nie wiem kiedy byly wymieniane swiece bo niedawno nabylem to auto. A co do czujnika MAP to zaowarzylem ze werzyk jest pekniety. Czy to ma jakis wplyw ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 ze werzyk jest pekniety Ogromny ps. poczytaj w regulaminie forum o zasadach pisania postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidzapor Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 A mozesz mi powiedziec czy da sie ten wezyk wymienic czy trzeba kupic caly nowy czujnik ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macv6 Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 davidzapor, sklej ten wężyk izolacją, zobaczysz czy pomogło, jak tak to wymienisz na nowy. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidzapor Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Nie da sie skleic tego wezyka bo te pekniecja sa na zagiecjach. dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi