yanik13 Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Witam serdecznie wszystkich uczestników tego forum. Przyznam , że ostatnio dość często jestem jego czytelnikiem, z uwagi na chęć zakupu- posiadania:) Scenika:) poszukuje samochodu z silnikiem benzynowym ze wzgledu na małe odległości pokonywane przezemnie, a wygoda prowadzenie takiego vana jest dla mojego zdrowia idealna. znalazłem takie oto ogłoszenie i prosze o jakiekolwiek konstruktywne opinie http://otomoto.pl/renault-scenic-luxe-expr...0-C8416802.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hadzo Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Wydaje się trochę za drogi jak na benzyne z tego rocznika, nawet pomimo że z polskiego salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Oooooo i ma dwustrefową klimę.... coś takiego w ogóle było w SII? Bo mam pewne wątpliwości, chyba że gość uznaje że wyłączając (zamykając) kratki po lewej lub po prawej stronie mamy dwustrefówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optima Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Oglądając na zdjęciach stan kierownicy i gałki zmiany biegów - faktura materiału w ogóle nie zużyta (tyle co widać na zdjęciach) można uznać za prawdziwy podany przebieg [zawsze się zastanawiam po Cenzura ludzie kupują auta, jak potem nimi nie jeżdżą?]. Natomiast jak dla mnie to za drogi jak na tak średnio [a jak na renault to prawie golas] wyposażony egzemplarz. Przepłacać za tylko niski przebieg? Nie dla mnie. Ja się zastanawiam czy nie można tak w naszym języku bez wulgaryzmów pisać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi