cichy_luk Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 witam, niedawno zakupiłem meganke '96 1.4e RL w której jest gaz sekwencyjny, postanowiłem wymienić pare rzeczy m.inn. filtr powietrza ponieważ poprzedni był nieźle zasyfiony, do wymiany silnik ładnie pracował na wolnych obrotach na benzynie jak i na gazie a po wymianie filtru po przełączeniu na gaz od razu gaśnie, co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudu Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Może trzeba wyregulować u gazownika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimak Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 A po tych wszystkich operacjach nie zapomniał kolega odkręcić gaz na butli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy_luk Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 będę musiał właśnie podjechać do serwisu gazowego, nie zakręcałem butli, wymieniłem filtr powietrza a nie gazu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimak Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Przepraszam, nie doczytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy_luk Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 już po problemie, podjechałem na serwis, gdzie podpięto go do komputera i wyregulowano na nowo, bo po zmianie filtru była inna dawka powietrza, (koszt 20,-) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi