mariusz1209 Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Witam. Panowie mam pytanie: Chcę kupić megankę z 2001r i sprzedawca przesłał mi zdjęcia - jedna sprawa mnie dziwi. 1.Czy po prawej stronie nie powinno być jakiegoś wyświetlacza np.wskazanie temp.albo inne? Czy komputer występuje we wszystkich od 2001?Czy tam jest tylko półeczka? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 mariusz1209, Osobiście jeździłęm taką z 2001r. Była półeczka ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makog Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 wyswietalcz jest wtedy, gdy jest fabryczne radio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 ja mam temperaturę i godzinę jeszcze ( a nie mam fabrycznego radia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makog Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 aa to wniosek taki ze to zalezne od wersji bedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz1209 Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Witam. Dzięki za szybką odpowiedź. Czyli z tego wniosek że autko nie posiada fabrycznego komputera pokładowego ADAC :-/ ??? Sprzedawca mówił że posiada - już zgłupiałem. Może jemu chodzi o komputer CHECK ENGINE? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 mariusz1209, posiada jeno nie ma wyświetlacza który pokazuje informacje na desce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz1209 Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Witam. Ale chodzi mi o komp. który pokazuje średnie spalanie,srednią prędkość jazdy i inne pierdołki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makog Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 moze posiadac bo dane z kompa sa wyswietloane na tym samym liczniku co kilometry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Jeżeli będzie miał kompa to na manetce od wycieraczek na jej końcu będzie przycisk do zmieniania funkcji. Zauważmy że licznik kilometrów jest 2 liniowy a te z kompami chyba wyświetlają tylko jedną linię. Jeżeli chodzi o półkę to faktycznie może taka być. Zobacz na lusterko od strony pasażera czy nie ma na dole takiego dzyndzelka, jest to czujnik temp i wtedy wywnioskujesz czy półka nie powinna być może dodatkowo z wyświetlaczem temp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Jesteś pewien że to 2001 rok? Na zdjęciu jest już ciemna deska (granatowa) a takie wychodziły w 2002 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Mam taką samą wersję i też z 2001r. i nie mam kompa także wszystko jest możliwe. Jedyna możliwość to poprosić sprzedawcę, żeby zrobił fotkę tego małego wyświetlacza pod prędkościomierzem no i niech sprawdzi manetkę od wycieraczek jak mówił lepper_pl, . A swoją drogą przecież dechę można wymienić. Może kolo chciał mieć pod kolor lakieru - odcienie niebieskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz1209 Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Witam. Dzięki za odpowiedzi i podpowiedzi. Faktycznie jest tylko półeczka - żadnych wskazań temp. - dowiedziałem się w serwisie. Autko było oglądane i sobie odpuściłem gdyż było zbyt dużo uwag (namieszne w papierach) i były wycieki na górze silnika. Poszukuję dalej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 wszak nie zdążyłem ale dodam tylko że ten licznik nie ma komputera - może tak na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek77 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 kilka ogłoszen: http://www.wroom.pl/samochody-renault-seda...y-malejaco.html co do deski to ciemna była w 2001... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi