meganecoupe02 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 co do deski to ciemna była w 2001... ale na pewno nie od początku 2001. Być może pod koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz1209 Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Witam. Meganka była wyprodukowana po koniec 2001r a pierwsza rej w 2002r Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 dzięki za info mariusz1209 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz1209 Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Witam ponownie. Może ktoś zna "forumowicza" ze Zduńskiej Woli. Mam do obejrzenia megankę i nie chcę znów narobić kilosów. Obejrzałem już kilka.Przez telefon się gada - jest OK.Jesteś na miejscu i okazuje się że wszystko jest całkowicie inaczej. Pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Daj mi namiary na tego usera i auto. Będę w Zduńskiej chyba w sobotę ale nie obiecuje. Pisz na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz1209 Opublikowano 29 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Witam ponownie Nie bedę zakładał nowego wątku i pociągnę mój stary. Proszę o pare słów odnośnie tej meganki gdyż cały czas szukam. http://otomoto.pl/renault-megane-klima-zar...y-C8783288.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 mariusz1209, fajna kierownica, dobrze że wielofunkcyjna... ciekawe co to znaczy.. nie ma komputera pokładowego. a tak to źle nie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz1209 Opublikowano 29 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Witam. No właśnie - kierownica wielofunkcyjna.... a nie ma komputera. Na temat tego kompa to chłopaki pisali wyżej. Manetki od kierownicy wielofunkcyjnej służą chyba do włączania lub wyłączania wskazań komputera - no chyb że mnie ktoś wyprowadzi z błędu :shock: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 mariusz1209, to jest kierownica wielofunkcyjna http://www.autogubin.pl/galeria/v/Resize+o...CF9699.JPG.html przycisk od kompa jest na wycieraczkach a nie kierownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz1209 Opublikowano 29 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Witam. Kierownica wielofunkcyjna wiem jak wygląda ale po co goście wypisują takie klocki - jak kierow................................ jak jej nie ma. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 może jakiś jeleń da się złapać albo jeleń sprzedaje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torek Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 swergiu83 dlaczego mówisz że tamte zegary co w pierwszym poście nie mają kompa?? mam dokładnie takie same i jakoś dane są wyśwaitlene dotyczące spalania, ilości km jaką mogę przejechać do nast tankowania itp/ co do deski, to ja mam z 2000r i mam dokładnie taką samą( a nic od nowości zmieniane nie było) Co do ostatniego classica, to może lepiej poszukać z 1.6 16V?? zawsze to już troszkę dynamiczniejszy silniczek jest i na classica wystarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 hmm czyżby kolejny numer renault... ja właśnie z takich zmieniałem, bo kompa nie miały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek77 Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 kilka fotek megi z ogłoszeń najrózniejszych, z tego rocznika co oglądałś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi