P_r_z_e_m_o Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Aa tammm, na cewce, przecież w tym ruskim tekście wyraźnie pisze, że to kondensator alternatora - czyli filtr anty-zakłóceniowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
store Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 widać na zdjęciu ten pierwszy element był przykręcony śrubką pod miarką poziomu oleju a z drugiej strony wchodzi w kable właśnie od cewek a dalej to do kompa z tego co pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmalinatechno Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 mnie tylko ciekawi czemu on ma jeden kabnelek urwany... i czy to nie jest podwójny kondensatorek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
store Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Na zdjęciu widać już wypięty ten kabel a dlatego że jest urwany i chciałem wymienić tylko dziś nie miałem czasu iść do sklepu ;) PS: Dziś oglądałem inna meganke i też znalazłem w niej to ustrojstwo (1.6 75KM) tylko napis był FACON 1 ( u mnie jest FACON 2 ) ale właściciel nie miał zielonego pojęcia do czego to i co to ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vargas Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Cześć. :D Więc może ktoś się orientuje do czego to jest potrzebne i ile takie coś może kosztować? Obrazek Obrazek Ja mam też takie samo i zastanawiam się do czego to jest. Dziwna sprawa :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi