voyteac Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Hej, kupiłem megane 3, na kostce i tej bardziej płaskiej i tej mniej...jak auto drży to w kierownicy (tak mi się wydaje) świerszczy coś. Czy w poprzednich megankach to było? można to reklamować (to nie wkurza to Cenzura)? Pls o pomoc. Pozdrawiam Wojtek aha...jak by to nie był ten dział to proszę moderatora o przeniesienie Nie wiem jak i co by robiło, to i tak na forum kultura obowiązuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Mam też pewien dziwny objaw w swojej służbowej megi III. Efekt jest taki jakby szyba drżała i cholera wie czemu. Na środę umówiłem się na serwis bo im powiediałem, ze to jest wqrw...ce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyteac Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Najgorzej, że jak jedziesz 30km/h to świerszczy w (cenzura)...50 mniej...ale przecie to nie fiat (wcześniej miałem punciaka) żeby radio pogłaśniać.... Daj znak po wizycie bo jak się okaże, że Ci to naprawią to też pojadę... Na forum wysławiamy się w sposób kulturalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 oki jak tylko zdiagnozują i usuną to napiszę co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyteac Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 cenzura jak przed 89 spoko spoko...juz nie bede ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aine Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 No raczej nie było żadnego świerszczenia we wcześniejszych wersjach. Na chłopski rozum coś ociera o coś, jakaś guma albo plastik. Ja bym nie wytrzymała, zwłaszcza że takie dźwięki są ciarkoprzechodzące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Wygląda na to, że problem wyeliminowany. Dzisiaj pojeździłem z chłopakiem z ASO posłuchał, zidentyfikował miejsce. Okazało się, że jest jakiś feler w blachach dachu w okolicy uchwytu (tego nad drzwiami). Chłopa pokombinował coś podgiął i na razie problem zniknął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyteac Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 hmmm a takie trzeszczenie podchodzi pod gwarancje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Nie wiem. W każdym bądź razie mnie zrobili. Nie oponowali jak mówiłem, że to w ramach gwarancji. Może i miało na to wpływ, że to już kolejne auto u nich kupione i serwisowane. Proponuję, żebyś pojechał do ASO i powiedział żeby Ci to na gwarancji usunęli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi