bronius Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Czy ktoś zna dobry serwis od klimatyzacji samochodowych w Warszawie? Chodzi mi o: - wymiana czynnika z olejem - test szczelności - odgrzybienie czyli ogólnie pełen duży przegląd Nie musi być tanio, ważne, żeby dobrze robili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TURBO Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 A v e ! Bronius ! A może jak będziesz przemykał przez kraj zajrzysz do mnie http://forum.krc.cn.pl/viewtopic.php?t=33269 -> chociaż zapewne i u Was można by znaleźć jakąś porządną firmę !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 szkoda, że wyjazdów do klienta nie robicie :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TURBO Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 A v e ! Bronius ! To musiałaby być firma nawet nie 100 lecia ale 1000 lecia żeby gratisowo robić i jeszcze dojeżdżać jakieś 5oo km na koszt własny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Mi jak padła klima na gwarancji to naprawili ją u kiljańczyka w Alejach Jerozolimaskich . To im sie akurat udało naprawić za 1 razem, więc polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 ...A może jak będziesz przemykał przez kraj zajrzysz do mnie http://forum.krc.cn.pl/viewtopic.php?t=33269 -> chociaż zapewne i u Was można by znaleźć jakąś porządną firmę !? A jak by sie juz wybrac w waszym kierunku to o ile lżejsza miał bym kieszeń - przeglad, odgrzybianie i ladowanie klimki? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TURBO Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 A v e ! Piok ! Niestety nie jestem w stanie Ci na to odpowiedzieć. Musiałbyś zadzwonić do Krzysztofa. (te numery podane do klimy) i dowiedzieć się wszystkiego dokładnie .... jak pisałem przegląd jest gratis Ewentualnie jeśli nie zapomnę to postaram się zapytać go o to (na pewno będzie zniżka klubowa - powinno być w miarę tanio)... ale w necie będę dopiero w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 TURBO, spoko, zajrze jutro dzięx i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TURBO Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 A v e ! Piok ! Aż wstyd powiedzieć, ale...... zapomniałem ... jutro zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlabun Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Ja dałem do zrobienia klimę w firmie Wacar (www.wacar.pl). Byłem zadowolony z naprawy i nabicia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TURBO Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 A v e ! Piok ! Wybacz, że tak długo ....sprawdziłem .... u nas za taką usługę zapłacisz poniżej setki ....tylko powołaj się na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinescu Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Dziś robiłem odgrzybianie ultradźwiękami + przegląd układu w Wawie na ul.Szarych Szerewgów 5a - "Arkttika", za wszystko zapłaciłem 220zł. Co, do jakości roboty to raczej jest ok., bo zapaszek z Klimy całkowicie zniknął? Przegląd polegał na pomiarze temperatury w kabinie (czujnik w kratce nawiewu) z chłodzeniem i nawiewem na max. Podłączyli jescze jakiś manometr pod maską. Myślałem, że mnie trochę naciągnęli, bo jak wcześniej dzwoniłem to facet mówił, że ta cena jest z wymianą czynnika chłodzącego a po robocie okazało się, że bez wymiany cena taka sama. Zadzwoniłem, więc do innego zakładu w, Wawie która używa maszynki ultradźwiękowej i podał mi swoje ceny. Odgrzybianie 180 + 80 przegląd. Jeśli będzie konieczna wymiana czynnika to 150 do 200 ale te 80 już się nie płaci. Więc cena chyba realna, generalnie raczej ok. jednak obchodzą się z autem klienta po macoszemu. Trochę mi ufajdali tapicerkę na siedzeniach i obiciach drzwi, ręczny był zaciągnięty na max. dźwigienka prawie pionowo. Po prostu bez żenady pakują się w brudnym kombinezonie do środka autka i jak wszędzie nie szanują cudzej własności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Musze poczytać o tym czyszczeniu ultradźwiękami - ciekawy jestem na jakiej zasadzie to działa. Ja sie skusiłem na odgrzybianie ozonem 150zł.. Co do nieszanowania, to trzeba było od razu reagować. Ja juz sie nauczyłem nie zostawiać auta samego sobie w warsztacie nawet w "Garażu" gdzie wiem że do auta wsiada jedynie "biurkowiec" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Odświeże temat. Mam klime do sprawdzenia, dmucha lekko chłodnym powietrzem niewiele różniącym się od tego bez klimy. Może ktoś polecić dobry serwis klimy w warszawie. Dodano: 08 sie 2014 - 00:37 Nikt nic nie napisał, więc poszukałem gdzie indizej i trafiłem do Ultra-Car w Wawie na Modlińskiej 225c. Wymiana czynnika i sprawdzenie klimy, szczelności 120zł. Bardzo miły człowiek, obeznany z motoryzacją i tematem klimatyzacji. Fajna atmosfera, pogadaliśmy sobie w międzyczasie o samochodach i różnych zagadnieniach technicznych. Klima działa, tak że jestem zadowolony polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi