janusz35 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 znalazłet takiego scenic'a. Jutro wybieram się go zobaczyć na żywo. Co powiecie? http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=634427230 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Wygląda całkiem całkiem - jednak fotki to nie to co live. Pooglądać dobrze czy nie za czysto przypadkiem, zwłaszcza w komorze silnika. Wybrać się na wycieczkę, ścieżkę zdrowia do najbliższego ASO. Sprawdzić po numerze VIN co powiedzą w ASO Jak OK to brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Wygląda nieźle, jak na 170 tys przebiegu skóra zadbana. Zwróć uwagę na przedni zderzak, wygląda jakby był porysowany od spodu i halogen chyba stłuczony od strony kierowcy. Nie wiem jak z ceną, czy trochę nie za wysoka jak na ten rocznik, poza tym z wcześniejszych postów myślałem że szukasz rocznika 2002/3 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz35 Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Z braku innych ofert zainteresowałem się włąśnie tą- 2000r - niedaleko więc co szkodzi zobaczyć. Niestety chyba w skandynawii bw brew opinia solą drogi lub ten model jeżdził nad morzem na tylnych nadkolach wychodza purchle rdzy (a już chyba kiedys były lakierowane) Szyby elektryczne nie działaja, zbity halogen, szyba tylna sie nie otwiera, skóra w średnim stanie -popekane z boku siedzisko(ta cześc pod tyłek)kierowcy, małe przetarcie na tylnym środkowym, silnikowo OK (ma nawet podgrzewanie postojowe-działające) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi