Izunia Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 A mi w pociągu jakiś gościu truł o swoim super samochodzie Megane ;-) i że nawet do jakiegoś fajnego forum należy heh Ja kochałam wtedy Tigre ale jak we wrześniu przyszła pora na kupno auta i jak wsiadłam sobie do Megane (piękny, bordowy i pachnący truskawkami :) ) to zabrałam biedactwo ze sobą do domu. No aaaaa skoro francuza mam pierwszy raz to przypomniał mi się towarzysz pewnej podróży i historia o forum dzięki któremu każdy czuje się na siłach aby dłubać przy swoim aucie :roll: A teraz ja innym truje jaki fajny mam samochód i jakie fajne forum mam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_ek Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 forum dzięki któremu każdy czuje się na siłach aby dłubać przy swoim aucie O, to bardzo ładne i celne ! ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaY Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Chcąc zdobyć jak najwięcej wieści o tym w co się ładuję, co to za bryczkę bedę trzymać pod domem wrzuciłem gogla i tak jakoś wyszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 A ja dowiedzialem sie przez www.google.pl :) ja rowniez, od niedawna mam auto to poszukalem co by sie dowiedziec ciekawych rzeczy o nim. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spitfajer Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Szukałem instrukcji do swojej megi i trafiłem tu dzięki www.google.pl :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Czyli podsumowując: kto pyta nie błądzi Google nami rządzi ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
creative75 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 hasło "Renault Megane Scenic Forum" i jestem tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 A ja rozpocząłem swoją przygodę mając mazdę 121 i zapisałem sie na forum ford club polska gdzie jestem obecny do tej pory chociaż nie mam już swojej mazdo fiesty. Tamto forum bardzo mi pomogło w zdobyciu wiedzy na temat mojego bolidu. Tak wiec jak rozglądałem sie za nowym autem to szukałem na forach opinii użytkowników na temat ich pojazdów i trafiłem tutaj oczywiście przez google. A jak kupiłem megane to sie zarejestrowałem i jestem teraz zadowolonym użytkownikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty61 Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 U mnie było tak, że 3 lata temu kupiłem zamiast opcyjnej megy auto z włoskiej stajni /tfu/ i ciągle żałowałem. Zebrałem sie do zmiany autka i już nie było zmiłuj się. To po prostu musiała być megy I stało się: jestem właścicielem pięknego autka, i tylko takim chcę jeździć Ślicznie, bardzo sie cieszymy Ale teraz odpowiedz na pytanie zawarte w temacie: Jak dowiedziałeś się o forum www.megane.ruzam.pl? - gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambos88 Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 A ja myśle o Scenicu od czasu jak powiększyła mi się rodzina.A na strone trafiłem przez google żeby dowiedzieć się przed kupnem co dręczy to autko.I tak już zostałem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piskorz100 Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Megankę na ropkę mam już drugą Pierwszą zakupiłem 2 lata temu też dizelek. Do Was trafiłem dzięki wyszukiwarce Google bo szukam odpowiedzi na nurtujące mnie pytania dotyczące np obciążenia relingów w kombi. Jestem na forum 3 godziny a wydaje mi sie że upłynęła chwila. Wasze wypowiedzi podobają mi się i o ile to mozliwe chcę zostać na dłużej. Pozdrawiam wszystkich MEGAN-owiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krilas Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Z wyszukiwarki internetowej - google.pl jestem nowym właścicielem Scenica I - to moje pierwsze autko ze stajni Renault Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BYK_83 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Z wyszukiwarki internetowej- w google wpisałem forum Renault megane i jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek42007 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Również z google 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_s Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 he he, jak większość z google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi