adriano07 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 witam. mam pytanie do doświadczonych posiadaczy magane.podczas skręcania z lewego koła słychać głuche trzaski,biorąc pod uwagę przypadłości z moich poprzednich aut to chyba jest przegub.z tego co się dowiedziałem w megane występują one razem z półosiami.czy wymiana tego przegubu jest bardzo ciężka, jak się za to zabrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 poszukaj na forum, jest już o tym temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qg Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Jeżeli są wymieniane razem z półosiami, to nie uda Ci się wymienić samych przegubów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 qg aleś staroć odkopał.... ostatni post z 2007 roku. Załapałeś tytuł super archeologa forum. ;) Przez te dzisiejsze taśmowe odpowiedzi wpadłeś w taki trans, czy na już potrzebujesz 35 postów, bo masz coś do sprzedania??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qg Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Mam coś do sprzedania i chciałem zgodnie z zasadami "nabić" 35 postów. Oczywiście nie chciałem iść na łatwiznę i pisać o głupotach, dlatego staram się wnieść coś do tematów. Temat odkopałem, bo przypadkiem musiałem kliknąć "Ostatnia" myśląc, że jest tam napisane "Następna" (strona oczywiście). Jeżeli jesteś modem, to możesz oczywiście usunąć ten post - nie obrażę się ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi