r4vx Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Witam. Pytanie do wszystkich posiadaczy Megane Coupe. Dzisiaj miałem "przyjemność" jeździć po dość wyboistym terenie i mam wrażenie, że straciłem jakieś elementy plastikowych osłon pod przednim zderzakiem, ale nie jestem tego pewien! Moglibyście napisać czy w wersji Copue rzeczywiscie są tam takie elementy (nr 15, 16) lub czy jest to właściwy schemat tego zderzaka?? Dzieki za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woody Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 ja mam takie osłony :D Przód mam z ph2 także nie wiem czy takie rozwiązanie było w ph1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 te boczne osłony były tylko w niektórych wersjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 czy jest to właściwy schemat tego zderzaka?? to jest zderzak od htb/kombi phII. W Coupe jest bardziej "gładki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 tu masz od coupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Robak, jak możesz to podrzuć foto od qpy phI o ile są jakieś różnice w tych osłonach. Ja w domu nie mam Dialogysa :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 bo kolega nie napisał jakie PH ma schemat ph I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4vx Opublikowano 23 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Dzięki za odpowiedzi. Te drugie zdjęcie dotyczy mojej wersji - tam kierownica przepływu powietrza jest zintegrowana ze zderzakiem. Wychodzi na to, że brakuje mi tylko tych bocznych elementów 13 i 14. Chyba nie powinno być problemów z ich zakupem. Robak mogłbyś mi napisac jak one się fachowo nazywają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi