Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Recommended Posts

Hejka. Jako, że moje tylnie nadkola i progi są do wymiany :D byłem dziś u blarzachy, popytać co i jak. Stąd moje pytanie, ponieważ jeden pan, za reperturki i wymiane progów, plus wyszpachlowanie maski i pomalowanie wszystkiego powiedział 2200zl. Czy to jest dobra cena czy przesadził? Pytam bo sie nie znam a niechciałbym wyjść stratny na tym interesie. Jak myślicie? Pozdrawiam.

Właśnie też tak myślałem, tylko kurcze, trochę się już do niuniu przywiązałem :D i tak sprzedawać to szkoda :-( Zobaczymy co mi powie zaprzyjaźniony blacharz. Może narazie zakryjemy wieksze wady i jeszcze troche razem przeżyjemy :D

Zmień blacharza. Mi za zrobienie progów (w qpejce!!!) i nadkoli plus do tego drobne poprawki lakiernicze powiedział 1000 zł. chodzi mi o załatanie progów a nie wymianę. Iny blacharz powiedział mi 700 zł za samą wymianę progów z tym, że ja progi kupuje sam (koszt progów do mojego samochodu to 200- 300 zł). A zobacz sobie w jakim stanie są moje progi. W którymś temacie są zdjęcia. wpisz w szukajce "progi a przegląd" ;-)

rdk214 widziałem Twoje progi ;-) Moje jeszcze w takim stanie nie są, ale blisko :-? Jeden też mi powiedział 1000zl ale bez malowania. Jak moj zaprzyjaźniony blacharz dojdzie do siebie to zobaczymy co mi powie. Do 1000 zł ze wszystkim nie będe się zastanawiał, tylko niech robi. Pozdrawiam.

tak dla informacji: wymiana progów, nadkoli tylnych, zaspawanie dziury po antenie (gnilo) + nadspawanie bagaznika (bo zaczynala sie dziurka robic) blacharz skasowal odemnie 1150zl - czesci we wlasnym zakresie

oczywiscie cena z malowaniem

bronius to zalezy - jak ma silnik + zawias + podłoge i reszte blacharki w miare dobrym stanie to nie uwazam zeby to bylo calkowicie bez sensu. progi zawsze gnic beda.

a tak sprzeda i kupi nie wiadomo jaki badziew (np z zaszpachlowanymi dziurami w progach <ok>) ;-)