sensei Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Czy ktoś w końcu rozszyfrował protokół w jakim zmieniarka gada z samochodem? W necie jest trochę o tym, ale rozwalone po kilkunastu forach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 http://tlcdcemu.sourceforge.net/hardware.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Widzę tam część sprzętową - znaczy jak się podłączyć pod wtyczkę od zmieniarki. Chodzi mi o część programową - np. jak wygląda rozkaz zmiany utworu wysyłany z radia do zmieniarki. Chciałbym zrobić taki emulator na jakimś procesorku i mp-trójce dla zminimalizowania kosztów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurt Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 To skasuj to co za slashem:) Widzę kolejny elektronik na forum:) Miło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 29 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 A witam. Próbowałeś coś takiego już zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurt Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Nie, moje cudo nie obsługuje zmieniareksa w/g nich:) Ja za to robie emulator do wyświetlacza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi