Tomik Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 No i stało się , w mojej nawigacji bateria straciła swoja sprawność trzymania prądu i mam problem związany z jej wymianą. A zatem pytanie do szanownych kolegów: Cała dokumentacja z nawi zniszczyła sie ... wiadomo w jakich okolicznościach i nie mam zielonego pojęcia ,czy w ogóle jest możliwość zmiany owej baterii , czy pozostaje mi korzystać juz tylko podczas zasilania z gniazda zapalniczki. Za wszelkie sugestie będę bardzo wdzięczny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 kurcze, teoretycznie powinna być możliwość wymiany. do kilku mio są dostępne aku ale jak to wygląda w Twojej nie wiem. może jakiś forum mio-owe przyjdzie z pomocą? jak chcesz mogę zdobyć namiary do serwisu autoryzowanego w celu nabycia informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 sergiu,za wszelkie pomocne linki i porady jestem wdzięczny i czekam na ślad :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 ok, jutro w pracy się skontaktuje z odpowiednią osobą, żeby zdobyć namiary na jakiś serwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robson73 Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Tomiku nie jestem specem ale kiedyś natknąłem się na cóś takiego http://www.my-navia.pl/index.php polukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Tomik 1970, jutro będziesz miał info bezpopśrednio od dystrybutora Mio. Dzis niestety już za późno. Pasi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 pawelp2008, zgapiacz ale widze ze chyba w podobnych firmach robimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Jestem wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Jaką baterię Li-Ion nie wsadzisz będzie dobrze. Tylko rozmiar się liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi