marcinMTC Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Witam wszystkich! Jak w temacie mam luz w górnym odcinku kolumny kierowniczej. Kierownica ma luz w pionie i mniejszy w poziomie czuję że się robi większy. Kierownica bez poduszki więc łatwo się zdejmuje. Pytanie takie- czy są tam jakieś łożyska wymienialne? Kiera lata i na dziurach denerwuje. Miał ktoś taki problem kiedyś? [ Dodano: 2009-06-02, 19:00 ] ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaviaseq Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 kolego marcinMTC, mam tak samo. na allegro można kupić zestaw naprawczy do kolumny kierowniczej (łożyska, uszczelki itp.) nie brałem się jeszcze za robienie tego ale podejrzewam że roboty trochę będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinMTC Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 .. czyli się da... temat na popołudnie po wypłacie...może ktoś jeszcze coś wie. [ Dodano: 2009-06-13, 17:26 ] ps. jak tam twoja megi eco e7f w gazie? chodzi to jakoś? ja się zastanawiałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaviaseq Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 chodzić to może nie chodzi ;-) jest słaba, ale nie okłamujmy się że na paliwie z tych 72km zrobi się 100km! :-> jeżdżę prawie za darmo. zero problemów z gazem (oprócz wymiany membran<-- instalacja ma z 5 lat i profilaktycznej wymiany miksera w gaźniku i regulacja). mam II generacje ale bez silniczka tylko z śrubą (tak kupiłem). a tankuje gaz tylko jednej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi2050 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 w kolumnie raczej nie ma uszczelek,,jesli sie regeneruje to powinny byc tam małe przeguby krzyzowe,,i wymienia sie w nich łożyska igiełkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaviaseq Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 kolego dlugi2050, tu masz to o czym pisałem http://moto.allegro.pl/item673999607_przek...ane_scenic.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinMTC Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Owszem zestaw jest Ale mi sama kierownica lata. Więc chodzi o kolumnę kierownicy a nie przekładnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi2050 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 kolego dlugi2050, tu masz to o czym pisałemhttp://moto.allegro.pl/item673999607_przek...ane_scenic.html ciekawe jak bys to załozył do kolumny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Tam nie bardzo ma co latać, chyba, że jakiś śruby się poodkręcały? A na przekładni ta śruba blokująca kolumnę kierownicy nie jest luźna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi