Aine Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Poszukuję samochodu, w którym osoba ze wzrostem 190 cm i wyżej będzie czuć się komfortowo. Nie będzie obijać kolanami o kierownicę i będzie mieć miejsce nad głową. Nie chodzi mi o vany czy ciężarówki, ale o kompakty, najlepiej z lat 2004 - 2005 ale nie koniecznie. Jeśli macie jakieś propozycję to będę wdzięczna. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykGDA Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Mój brat ma 190 cm i w Scenika 98` się mieści =) Nie narzekał jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecado Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Ja mam 192 cm wzrostu, czym jeżdżę widać po lewej Rzecz nie w tym gdzie zmieści się wysoki człowiek, ale kto zmiesci się za nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Heh ,ja do karłów nie należę ( 191 cm) , i w scenicu jest na prawdę luuzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aine Opublikowano 29 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Ok, ale Scenik to duże auto, a chodzi o auto dla 1 albo 2 osób max. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 ... ale sceniczkiem tez da się jeździć samemu przy bardzo niskim spalaniu ( np: 1,9 dci ) Więc nie rozumiem za bardzo tego argumentu 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 przepraszam ja jako kawaler zazwyczaj poruszam się w pojedynkę lub dwie osoby więc scenic jest akurat ( ;-) ) Wcale nie uważam scenica za duże auto. Przesiadka z htb na tego vana nic nie zmieniła oprócz wygody. Ja bym polecił i to bardzo. Scenic z moich obliczeń spala 0,5l więcej niż htb ale tu wpływa różnica w silnikach (poprzedni 64KM). A jak od święta trzeba coś przetransportować to widać tu duży plus U mnie to było tak że każdy uważał że po co mi duże auto a teraz każdy zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moby Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 M3 coupe. Mam 194 cm i się mieszczę. Trudno znaleźć w rocznikach o których mówisz, ale ciut młodszego da się wyszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FujiMario Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 audi a3, z przodu jest wygodnie, mam 190 cm... megi jeszcze lepiej, laguna II duużo miejsca z przodu, mało z tyłu, nawet w skodzie fabii nie miałem tak źle.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 195 cm wzrostu, bez problemów także w Clio III i Thalii tudzież Focusie II i wcześniej w wielu innych. ALe Sceniki biją wszystko inne na głowę: wysoka pozycja za kierownicą i niesamowicie łątwe, wygodne wsiadanie to po prostu rewelka, nie ma mowy żebym przesiadł się na coś niższego o trzydrzwiowym htb nie wspomnę żadnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Jeśli ma być wysoko, to tylko Hyundai Atos i Opel Agila Ale wymagania. Kiedyś wyżsi jeździli maluchami i było OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipi Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 195 cm wzrostu, bez problemów także w Clio III i Thalii tudzież Focusie II i wcześniej w wielu innych. Sprawdzałeś czy piszesz z rozpędu ? Siedziałem w Clio III oraz Thalii - przy próbie posadzenia swojego tyłka pierwszy raz walnąłem się w głowę. Pomaga obniżenie siedzenia na max ale z tyłu biada pasażerom. Thalia bardzo podobnie choć miałem wrażenie że Thalia jest ciut większa (jeśli chodzi o otwór dla kierowcy do wsiadania). Ale próby te robiłem w salonie więc nie miałem jak porównywać zresztą o to mi nie chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aine Opublikowano 1 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Czy to prawda, że w coupe siedzi się inaczej niż w htb, że jest więcej miejsca i lepiej się siedzi wysokim osobom ? Gdzieś też przeczytałam o Oplu Corsie Coupe, pod względem tego siedzenia, czy ktoś to może potwierdzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moby Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Co to opel corsa coupe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Tigra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi