lagunaman Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Cześć kupiłem radio (JVC), wymontowałem fabryczne i nowe radio lata w plastikowej półce w której było fabryczne. Może ktoś wie jak sobie z tym poradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatMan Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 A kieszeń do niego kupiłeś? czy było w zestawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lagunaman Opublikowano 30 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 półka która była z nowym radiem nie whodzi w tą plasktikową w samochodzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 lagunaman, zakładając inne radio w miejsce fabrycznego należy dokupić ramkę, która zniweluje różnicę w wielkości. Coś takiego jak tu, to dla MI PhI, PhII: http://moto.allegro.pl/item641467164_ramka..._1996_2002.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lagunaman Opublikowano 30 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Dzięki, Byłem ciekawy czy takie coś istnieje. Można też kupić w sklepie? Jak tak to w jakim pytac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 lagunaman, mało jest sklepów mających na stanie elementy do Meganek, to nie szmelcvagen, że co chwila jakiś klient o coś pyta i trzeba mieć wszystko na stanie w magazynie i półkach. Pytaj w ASO ale tam Cię zapewne cena powali, tak że najlepszym rozwiązaniem jest właśnie allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lagunaman Opublikowano 30 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Sorki żle zformułowałem pytanie..raczej w jakim sklepie można by było zamowówić taką ramke...w zwykłym z częściami? Wiem że ASO ma absurdalne ceny a alegro co prawda swiętna sprawa ale jak podoliczają wysyłke, pakowanie to często taniej jest kupić w jakims sklepie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilus0 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Ja się spotkałem ostatnio z takimi ramkami w sklepie z Car Audio. Tylko że ceny również nie za miłe ... do Meganki 1 - 35zł a do Megane 2 już 50 zł ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi