Kaliomekki Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Witam, mam Renault Megane II 2005rok phI i zamierzam zmieniać zderzak na taki http://moto.allegro.pl/item642922893_megan..._kompletny.html i teraz moje pytanie do znawców czy stare lampy mi podejdą czy od razy sobie wymienić na soczewki lub xsenony i czy bede musiał dużo kombinować ze spasowaniem tego zderzaka?? Z góry dziekuje za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chiller Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Moim zdaniem, ten zderzak z aukcji jest od phI, więc powinno wszystko ładnie pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaliomekki Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Ale pisze 2007 rok więc chyba phII ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makog Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 a mnie sie wydaje ze gostek sam niewie co ma bo pisze tak: MEGANE III SPORT 2007 - ZDERZAK PRZEDNI KOMPLETNY wiec jak to jest Megane III w 2007 roku ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zderzak RS ph1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaliomekki Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 He he no też fakt ale po czym poznać czy to ph I czy phII?? [ Dodano: 2009-06-03, 19:58 ] Kataryniarz a skąd widzisz ze to phI wieże Ci tylko na przyszłość chciałbym wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 p1 - górna linia wlotów powietrza przebiega poziomo ph2 - ...pod skosem zgodnie z linią reflektorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaliomekki Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 a czy leflektory chodzi mi o elektryke podejdą z ph II do phI czy trzeba coś przerabiać z podpięciami, bo sie zastanawiam od razu nad zmiana ze starszych na soczewki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemo72 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Witam. Posiadam Megankę 2005 i nie było wiekszych problemów z przekładką przodu jak i tyłu , wyszło całkiem całkiem -- patrz foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi