CareK Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Panowie - dla Was - stary szlagier z musicalu "Grease" - We go together - http://www.youtube.com/watch?v=1CGuvgv9h10...re=channel_page A tu słowa - tlyrics.com/songs/g/grease8951/wegotogether302647.html"]http://[ciach]tlyrics.com/songs/g/grease8951...ther302647.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! (znam ten ból) ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Nie mam szans aby zawitać na twój ślub dlatego składam życzenie wszystkiego Naj na tej drodze życia czasami krętej i zagmatwanej ale pamiętaj: we dwójkę raźniej przez nią przejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Spokojnie z tymi przedwczesnymi życzeniami, do wyznaczonego terminu mogą ulec zapomnieniu. Nawet urodzinowych nie wypada dzień wcześniej składać, taki zwyczaj. W 1 poście wyraźnie jest napisane: Jak już niektórzy wiedzą 22.08.2009 i jest zaproszenie do zrobienia "oprawy", "jaj", "niespodzianek", potocznie zwanych bramami, a także do uczestnictwa w samej uroczystości w kościele. Ja z życzeniami wstrzymam się do stosownego momentu <ok> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 No to co panowie jeśli ma być impreza to chyba trzeba zrobić ogólnopolskie spotkanie w sumie to jeszcze okres wakacji więc sobie urlop można na piątek wziąść tylko nie wiem jak pan młody się wypłaci bo jak zjedzie z 50aut po 0.5 dla każdego + z 2 bramki po drodze też 0.5 dla każdego to może faktycznie w mieście wódki zabraknąć... oczywiście 0.5 dla kierowcy i każdego z pasażerów jak się bawić to na całego... ubierzemy się w nasze CZARNE KOSZULKI (hmmm może jednak nie bo będzie wyglądało jak pogrzeb - ale cóż nie ja wybrałem kolor :-P ) i zrobimy największy konwuj w historii miasta [ Dodano: 2009-06-06, 08:36 ] A admina prosimy o założenie odpowiedniego wątku bez możliwość wglądu przez kolegę CareK, aby nie wiedział co szykujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferus Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 CareK ja mam ślub całe 4 tygodnie po Tobie ;-) 19-09-2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 A admina prosimy o założenie odpowiedniego wątku bez możliwość wglądu przez kolegę CareK, aby nie wiedział co szykujemy A to jest najlepszy tekst ;-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Obu panom młodym życzę dużo szczęścia i zdrowia, będzie wam potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 A admina prosimy o założenie odpowiedniego wątku bez możliwość wglądu przez kolegę CareK, aby nie wiedział co szykujemy A tam kombinacje :] W trzech modów damy 6punktów i chłopak nie wejdzie przez chwilkę na Forum. Przed zniknięciem "bana" temat się wykasuje i cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Panowie, z uwagi, że to już niedługo chciałbym zapytać, czy ktokolwiek zamierza przyjechać? Chciałbym mały podarunek przygotować, a do tego potrzebuję ilość autek, jaka będzie. Dlatego, jeżeli ktoś wie, że przyjedzie, chociaż przelotem - proszę o informację Będzie mi bardzo pomocna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 CareK, ja tam nie lubię rzucać słów na wiatr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Pawcio dzięki dzięki ;-) Zatem pozwolę sobie zrobić listę: 1. pawelp2008 Prosiłbym innych, o ile takie osoby będą, o informację, bo bardzo mi to pomoże w przygotowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 pawelp2008, ja też nie Tylko lalki jeszcze nie mam :-( a punto przecież nie pojadę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deqen Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 CareK, Gratulacje ja niestety nie mogę , ale życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Przede wszystkim dużo Cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 CareK wybacz nie damy rady dojechać :roll: - żona w sobotę pracuje do 13 - a dziś mi mówi, że urlopu nie dostała :evil: bo dopiero co wróciła do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi