pawelp2008 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 waldek708, ja cię zabiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Wychylę za wasze zdrowie będąc na innym weselu w tym samym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Dziękuję panowie za kolejne życzenia Zatem nadal tylko jedno autko, mam nadzieję, że każdy, kto jednak się decyduje przyjechać da znać tutaj na forum - będzie to dla mnie nielada ułatwienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Ja bym wpadł, gdyby nie taka sam impreza w rodzinie ;-) Ale zrobię jak pisałem wyżej Widać nikt nie chce się załapać na darmową flaszkę z %, którą obiecałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Prezes, no wypraszam sobie, jak to nikt ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin14332 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 CareK Pamiętaj ! Żona albo zdrowie ! Wybór nalezy do ciebie ! Życzę tobie oraz małżonce powodzenia , dużo dzieci , zdrowia , dużo dzieci , dostatek kasy , dużo dzieci , i co jeszcze? A zapomniał bym - dużo dzieci ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Dziękuję za życzonka, czyli liczę tylko Pawła, szkoda, że tylko tyle będzie Meganek, ale miło mi, że chociaż jedna osoba z forum zawita :) Bardzo mi miło :) Jutro wielki dzień, a w niedzielę wieczorem wielki dzień się rozpocznie dla Megi, bo będzie miała do przejechanie 1150 km ;-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 CareK, najlepszego na nowej drodze życia :) życzę udanej zabawy oraz niezapomnianej podróży poślubnej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 sto lat carek ale pamiętaj jeszcze możesz się wycofać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 radek-sląsk, Brawo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robson73 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 CareK najlepszego na nowej "nieznanej" drodze życia :) i oczywiście szczęśliwego powrotu z dalekiej podróży. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keffer Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Carek wszystkiego najlepszego na nowej sciezcze zycia :) chociaz jestem nowy na forum ale chetnie poznam wasz wszystkich na jakims spocie pozdrawiam Keffer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Abyście przeszli przez życie razem, z uśmiechem na ustach, szacunkiem i zrozumieniem. Wszystkiego dobrego młodej parze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Carek, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Carek wszytkiego naj... dla Was. Kochajcie się jak najdłużej, szanujcie, zwiększajcie przyrost naturalny i kupujcie kolejne meganki. :) A co najważniejsze to żeby Wasze dzieci miały bogatych rodziców :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi