cobretti84 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Witam! Mam problem z elastycznoscia silnika. Mianowicie... gdy np. ruszam w korku i predkosc nie przekracza 15 km/h to gdy wrzucam dwojke auto sie "dusi", podobnie gdy mam mala predkosc i jade na drugim biegu auto wyrywa sie do przodu (nie da sie jechac mniej niz 15 km/h). Na trojce jest podobnie, w wolniejszych zakretach musze redukowac bieg bo sie "dusi". Wymienilem filtr paliwa ale niewiele pomoglo. Do tej pory mialem benzyniaka i nie mialem takich problemow, niewiem czy to specyfika diesla czy cos jest nie tak... prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 cobretti84, kolego,diselkiem jeżdzisz.To całkiem normalne.Przy takim momencie (Nm) właśnie sie tak dzieje,nie jest to żadna wada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobretti84 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 heh dzieki, ale jak tu jezdzic w korkach? na polsprzegle czy na jedynce, to troche meczace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malowany Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Cięcie Jakbym jeździł w korkach 15 km/h cały czas to wolałbym pieszo chodzić' date=' albo rower se kupił, bo to nie jazda jest raczej, a tak na prawdę to mam też diesla Scenic II i problemów nie mam przy 15 km/h, najwyżej na 1edynkę redukuję i jest ok. Radzę zapoznać się z regulaminem forum [ Dodano: 2009-06-12, 11:45 ] Radzę zapoznać się z regulaminem forum Może wiecej szczegółów, a nie tekst typu radzę się zapoznać z regulaminem. Męczący jesteś koleś Wystarczy się z nim zapoznać, zerknąć na własne posty i wyciągnąć wnioski i więcej nie będziesz się męczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi